Ustoppelige U19 fortsætter vild stime

11.04.2023 07:16

SønderjyskE måtte rejse hjem fra Horsens med et 2-4 nederlag.

AC Horsens’ U19-mandskab fortsatte lørdag deres vilde stime, da Hansens mandskab hentede point nummer 17 ud af 18 mulige i foråret. 

Kampen startede hektisk, og der var fine optræk i begge ender, og blandt andet havde Lasse Dahl bolden i mål, men dommeren annullerede målet. 

Efter 24 minutter bragte gæsterne sig foran, da de flot fik tilspillet sig en åben mulighed, som Mathias Hørdum ikke kunne holde ude af netmaskerne. 

Hjemmeholdet fik dog udlignet i det 39. minut. Oliver Roche fik tilkæmpet sig bolden via et godt pres, og efterfølgende fik han serviceret Lasse Dahl, som flot sparkede bolden i mål nok engang, og denne gang talte det. Efter udligningen lagde hjemmeholdet et fint tryk på gæsterne, og Oliver Roche headede et hjørnespark i mål til 2-1 på en flot serv af Angelo Nehme. 

Gæsterne lagde sig dog ikke ned. Kort efter pausen udlignede de i en situation, hvor hjemmeholdets defensiv så noget passiv ud. 

Målet til 2-2 virkede dog som et wake-up-call for hjemmeholdet, der tilspillede sig flere store chancer. I det 71. minut kom 3-2 scoringen så, da Angelo flot spillede Oliver Roche fri, men gæsterne fik afværget i sidste sekund. Returbolden røg over til hjemmeholdets topscorer Jashar Beluli, som sparkede bolden i mål.

Foran 3-2 blev hjemmeholdet ved med at skabe chancer, og i det 86. minut lukkede Magnus Isager kampen, da han efter et flot pres sparkede bolden i mål. 

Cheftræner Christian Hansen var glad for endnu en sejr, men så også for mange fejl:

- I dag forsvarer vi ikke godt nok som hold i perioder af kampen, hvor vi tillader for mange lige-ved-og-næsten situationer. De procenter, som vi til tider mangler i vores aktioner, må vi ikke udlade at investere i. Derfor skal vi have rettet nogle ting til, inden vi skal spille igen. Offensivt spiller vi som hold igen en flot kamp, hvor vi skaber masser af muligheder. Vi laver 4 flotte mål, og jeg er glad for den reaktion som vi viser, efter både at være bagud 0-1 og efter deres 2-2 udligning, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Vi er i gang med en vild stime, men vi ved også godt, at hvis den skal fortsætte, så må vi ikke blive "tilfredse" og begynde at tænke, at det kommer af sig selv - for det gør det ikke. Så arbejdshandskerne skal på igen, for allerede på lørdag venter endnu en svær opgave, som kræver en toppræstation, hvis vi skal have alle 3 point, slutter Hansen. 

AC Horsens - Sønderjyske 4-2 (2-1)
24' - 0-1 - Silas Gonzalez
39' - 1-1 - Lasse Dahl (Oliver Roche)
44' - 2-1 - Oliver Roche (Angelo Nehme)
53' - 2-2 - Blend Istrefi
71' - 3-2 - Jashar Beluli (Oliver Roche)
86' - 4-2 - Magnus Isager

U19-mandskabet har i 2023 spillet følgende kampe: 

AC Horsens - Næsby 6-1 (træningskamp)

AC Horsens - Viborg 2-0 (træningskamp)

St. Pauli - AC Horsens 0-1 (træningskamp)

Hamburger - AC Horsens 2-5 (træningskamp)

AC Horsens - AGF 2-1 (turneringskamp)

AC Horsens - FC Nordsjælland 4-2 (turneringskamp)

AC Horsens - Silkeborg 3-1 (turneringskamp)

AC Horsens - OB 4-4 (turneringskamp) - vinder på straffespark

AC Horsens - Hobro 5-0 (træningskamp)

Vejle - AC Horsens 0-1 (turneringskamp)

AC Horsens - Sønderjyske 4-2 (turneringskamp)