AC Horsens forlænger med Anders Wittorff

18.04.2023 08:00

Samarbejdet er blevet forlænget med yderligere to år.

AC Horsens har forlænget aftalen med U17-cheftræner Anders Wittorff, så samarbejdet nu løber frem til sommeren 2025.

Anders Wittorff blev træner i AC Horsens i sommeren 2015 og har arbejdet med både U13, U14 og U15, inden han blev cheftræner for U17 for knap halvandet år siden.

Han har Danmarks næsthøjeste trænerlicens – A-træneruddannelsen – og han har som træner været igennem en meget positiv udvikling.

- Anders Wittorff er virkelig et produkt af AC Horsens med sin historik og baggrund her på Langmarksvej, og han har været igennem en meget lærerig proces, siden han overtog U17-holdet for halvandet år siden. I denne sæson har U17 haft det svært, men vi kigger på indholdet i dagligdagen, og vi kan se, at der bliver arbejdet målrettet og godt. Wittorff er vellidt af trænere, forældre og spillere, og han formår at finde balancen mellem at være tæt på drengene og stille krav til dem, hvilket er vigtigt, for lige om lidt møder de helt andre krav som seniorspiller. Han er dygtig til at gøre de bedste U17-spillere klar til næste step, og han er god til at få helheden med. Vi er glade for, at vi er nået dertil, hvor vi er blevet enige om at forlænge aftalen med yderligere to år, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

U17-årgangen er den helt rigtige hylde for Anders Wittorff, og han glæder sig til at fortsætte arbejdet med at skærpe den gule talentudvikling.

- Jeg er rigtig glad for at forlænge min aftale med yderligere to år, for jeg er glad for at være her og glad for at være en del af den positive udvikling, Akademiet er inde i. Jeg glæder mig til at gøre arbejdet færdig med min gruppe frem til sommer, men den kommende U17-årgang ser også meget spændende ud. Der er mange dygtige spillere, som jeg glæder mig til at arbejde med, så de individuelt og som hold kan blive endnu dygtigere, og så ser jeg også frem til at fortsætte min udvikling som træner i et godt trænermiljø, siger Anders Wittorff.