AC Horsens viste fantastisk moral i underholdende remis

28.04.2023 19:48

Publikum overværede en seværdig kamp, der sluttede 2-2.

AC Horsens tog imod OB fredag aften, og de to hold spillede 2-2.

Hjemmeholdet fik en forfærdelig start på kampen, da Sabbi scorede allerede i det sjette minut, men Anders K. Jacobsen bragte balance i regnskabet, da han sikkert scorede på et straffespark begået mod en storspillende Elijah Just.

Et par minutter inde i 2. halvleg fik Jonas Gemmer en stor mulighed for at score til 2-1 på flot forarbejde af Elijah Just og Thomas Santos, men han fik ikke prikket til bolden.

OB’s Alen Mustafic scorede i stedet til 2-1 på hovedstød. Otte minutter senere var Anders K. Jacobsen tæt på at score sit andet mål, da han selv stod for forarbejdet og huggede på mål, men keeperen var på plads.

I det 69. minut var det Malte Kiilerichs tur til at få en stor chance, og han headede på mål fra kort afstand, men desværre ramte han Skjelvik.

Fire minutter senere blev Anders K. Jacobsen fældet i feltet, og dommeren pegede på pletten. Aron Sigurdarson var iskold og udplacerede Martin Hansen.

Fire minutter senere måtte OB redde på stregen, da Elijah Just trykkede af, og i den anden ende var Bashkim Kadrii ikke mange centimeter fra at sende bolden i kassen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens – OB 2-2 (1-1)
0-1 Emmanuel Sabbi (6.)
1-1 Anders K. Jacobsen (34.)
1-2 Alen Mustafic (57.)
2-2 Aron Sigurdarson (72.)

AC Horsens: Delac, Santos, Gomez, Kiilerich, Riisgaard Jensen (Lassen, 29.), Musonda (Hannesbo, 81.), Kruse, Gemmer, Opondo (Sigurdarson ,68.), Just, Jacobsen.

OB: Hansen, Grubbe (Mickelson, 77.), Paulsen, Slotsager, Skjelvik (Adelgaard, 77.), Tverskov, Mustafic (Thrandarson, 69.), Frøkjær-Jensen (Breum, 88.), Minteh, Skyttä (Kadrii, 88.), Sabbi.

Advarsel, AC Horsens: Opondo (44.), Kiilerich (76.)

Advarsel, OB: Paulsen (72.), Adelgaard (86.), Breum (90.)