Første nederlag til U19 i 2023

17.04.2023 06:34

Lyngby vandt med 2-0 på hjemmebane.

AC Horsens’ U19-mandskab tabte lørdag deres første kamp i 2023, da de måtte se sig slået af Lyngby.

Det var dog ”de gule”, som startede bedst, og Frederik Roslyng havde en stor mulighed for at bringe gæsterne foran efter et hjørnespark. Kort efter sparkede Angelo snert forbi.

Herefter var det hjemmeholdet, som var tæt på. Først på et indlæg og derefter efter en omstilling.

Efter en halv times spil var Jashar meget tæt på at score, men gæsterne fik heroisk blokeret, og bolden endte desværre for gæsterne ikke i mål.

I 2. halvleg satte hjemmeholdet sig mere på spillet, men det var en chancefattig halvleg. Dog havde Angelo en stor mulighed efter godt opspil af Lasse Dahl, men igen kom hjemmeholdet på tværs.

Det lignede en deler, men lidt ud af det blå kom hjemmeholdet foran. Et kiks i gæsternes bagerste række gav Lyngby bolden, og Lauge Sandgrav kunne sætte bolden i kassen.

”De gule” forsøgte at satse, og det gav dybt inde i dommerens overtid en omstilling, som de lukkede og slukkede kampen med.

Cheftræner Christian Hansen var skuffet over udfaldet af en tæt og jævn fodboldkamp:

- Vi har vel en halvleg hver. I 1. halvleg skal vi være foran med de store chancer, vi skaber. I 2. halvleg får Lyngby mere initiativ, uden dog at blive farlige. Derfor er jeg sindssyg ærgerlig over, at vi ikke får noget med herfra, for det er ikke en kamp, som vi skal tabe. Det må vi revanchere næste lørdag, når FC København kommer besøg, fortæller Hansen, der roste Roslyng og Hjalte for en flot præstation.

Lyngby - AC Horsens 2-0 (0-0)
75’ - 1-0 - Lauge Sandgrav
90+4’ - 2-0 - Yacquub Hassan