Truppen mod FC Midtjylland

22.04.2023 19:45

I morgen møder AC Horsens FC Midtjylland på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens møder FC Midtjylland i 26. runde af 3F Superligaen, og dommer Lasse Læbel Graagaard fløjter opgøret i gang søndag den 23. april klokken 14.00.

Den seneste indbyrdes kamp mellem de to klubber på den gule hjemmebane sluttede 3-3, og det var en kamp, der bød på masser af dramatik og en formidabelt comeback.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem mod endnu et spændende opgør.

- Jo tættere vi kommer sæsonens afslutning, jo flere følelser er der i spil, og des vigtigere er det, at vi får bearbejdet både sejre og nederlag så godt og hurtigt som muligt, så vi kan rette fokus mod næste kamp, og der har spillerne været stærke. Så vi glæder os til at slå tilbage efter sidste uge, siger Askou og fortsætter:

- Vi forventer en hård og intens kamp med mange dueller og andenbolde mod et lidt anderledes FC Midtjylland-hold, end vi mødte sidst, selvom det langt hen ad vejen er de samme spillere. Set i lyset af at vi må undvære et par spillere, er det vigtigt, at vi også har fået et par af vores profiler kampklar igen, og det kan blive afgørende for at tippe kampen over til vores fordel, lyder det fra Jens Berthel Askou.

Han tror på endnu et godt resultat mod midtjyderne.

- I begge vores indbyrdes opgør er vi lykkes godt med at udfordre FC Midtjylland, og det har vi en kæmpe tro på, at vi kan gøre endnu engang. Vi håber på stor støtte fra tribunerne, for vi husker alle den elektriske stemning, der blev skabt i løbet af 2. halvleg, da vi lavede et fantastisk comeback mod dem sidste gang, de var på besøg. For hver kamp der går, nærmer vi os en konklusion på sæsonen, og vi får brug for alle de kræfter, vi kan samle på og uden for banen, så vi sammen drager den bedst mulige konklusion, slutter Jens Berthel Askou.

Han kan glæde sig over, at han igen råder over Malte Kiilerich og Jonas Gemmer, der begge har udstået deres karantæne.

Følgende spillere er udtaget til morgendagens kamp:

1. Matej Delac
3. Magnus Riisgaard Jensen
4. Malte Kiilerich
6. Moses Opondo
8. Janus Drachmann
9. Anders K. Jacobsen
11. Aron Sigurdarson
14. Jonas Gemmer
16. Samuel Brolin
17. Mikkel Lassen
18. Thomas Santos
19. Marcus Hannesbo
21. James Gomez
23. David Kruse
24. Lubambo Musonda
26. Samson Iyede
27. Elijah Just
28. Alagie Saine
29. Jashar Beluli
33. Alexander Ludwig

Klik her for at købe billet til kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland.

Foto: Reese Studios