AC Horsens blev straffet hårdt i Herning

14.05.2023 15:03

Desværre var det hjemmeholdet, der kunne sætte tre point ind på kontoen efter en 3-1 sejr.

AC Horsens manglede den sidste skarphed på MCH Arena, og derfor måtte ”de gule” rejse hjem uden point.

Hjemmeholdet var nærgående i forbindelse med flere hjørnespark i de første 10 minutter, og det var også efter et hjørnespark, at Stefan Gartenmann bragte hjemmeholdet i front.

Fire minutter senere bragte Thomas Santos balance på måltavlen, da Anders K. Jacobsen fandt ham ude i venstresiden efter godt forarbejde. Santos skar ind i banen og sendte bolden i netmaskerne bag Jonas Lössl.

Fem minutter efter pausen måtte Matej Delac hive en klasseredning ud af ærmet på Simsirs skud fra tæt hold, men den kroatiske målmand var chanceløs ved 2-1 målet.

Efter målet havde AC Horsens en lang periode, hvor holdet dominerede, og det var tæt på at give bonus syv minutter senere, da Mikkel Lassen forsøgte sig med en god afslutning, men Lössl reddede flot.

Hjemmeholdet stod dybt og forsvarede sig og havde problemer nok med at holde bolden ude af egen zone, men et gult boldtab på midten af banen blev dyrt. Bolden landede ude hos Gustav Isaksen, der scorede til slutresultatet 3-1 i det 72. minut.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på fredag den 19. maj klokken 19.00, når Silkeborg IF gæster Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

FC Midtjylland – AC Horsens 3-1 (1-1)
1-0 Stefan Gartenmann (20.)
1-1 Thomas Santos (24.)
2-1 Juninho (50.)
3-1 Gustav Isaksen (72.)

AC Horsens: Delac, Musonda (Gemmer, 79.), Kiilerich, Ludwig (Just, 37.), Lassen, Hannesbo (Riisgaard Jensen, 54.), Opondo (Drachmann, 79.), Kruse (Iyede, 78.), Sigurdarson, Jacobsen, Santos.

FC Midtjylland: Lössl, Dalsgaard, Gartenmann (Døhr Thychosen, 84.), Juninho, Paulinho (Bak Jensen, 84.), Martinez, Olsson, Gigovic (Heiselberg, 59.), Sørensen (Chilufya, 84.)x½, Simsir (Charles, 63.), Isaksen.

Advarsel, AC Horsens: Jacobsen (53.)

Advarsel, FC Midtjylland: Olsson (44.), Dalsgaard (53.)