AC Horsens forlænger med Frederik van Deurs

11.05.2023 08:00

Samarbejdet er blevet forlænget med yderligere ét år.

AC Horsens har forlænget aftalen med U14-cheftræner Frederik van Deurs, så samarbejdet nu løber frem til sommeren 2024.

Frederik van Deurs skiftede fra FC Horsens til AC Horsens i sommeren 2018 og var assistenttræner de første par år, inden han blev cheftræner i AC Horsens-regi i sommeren 2021, da han overtog U13-mandskabet. Efter et halvt år blev han cheftræner for U14, og det har han været i halvandet år til sommer.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård ser frem til at fortsætte samarbejdet med van Deurs.

- Vi har valgt at forlænge aftalen med Frederik van Deurs, fordi han er en dygtig træner og en god fyr, og forlængelsen er med til at sikre den vigtige kontinuitet på de yngste årgange, hvor han fortsætter sammen med Anders Maltesen på U13 og Simon Aaes på U15. Der er mange arbejdsopgaver som akademitræner, og Frederik har vigtige roller på GroundCollege og ATK+ Center, hvor han lærer de unge fodboldspillere i byen at kende, og han er en vigtig brik i forhold til at selektere. Han tager gode skridt udviklingsmæssigt og trænermæssigt, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet. Han er utroligt vellidt af trænere, forældre og spillere, og U14-årgangen passer godt til ham i øjeblikket, siger Niels Erik Søndergård.

Frederik van Deurs trives på Akademiet og glæder sig til at sætte sit præg på den gule talentudvikling.

- Jeg har valgt at forlænge, fordi jeg nyder at møde ind i et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger. Jeg arbejder med en god årgang og glæder mig til at arbejde med de næste, som Anders Maltesen har haft i løbet af det sidste års tid. Det er spillere med gode spidskompetencer, der er blevet gjort klar til at spille U14, og sammen skal vi gøre dem klar til U15 om et års tid. Der er mange ting at være opmærksom på med U14-årgangen, og det er blandt andet gruppedynamik, skoleskifte og en anderledes hverdag med træning morgen og formiddag. Nu skal de begynde at være mere på, for nu ved de, hvad det handler om, og vi stiller krav til dem. Jeg arbejder godt sammen med Mads Randløv og har et godt samarbejde med Maltesen og Aaes i årgangene over og under, så det glæder jeg mig til at fortsætte med, siger Frederik van Deurs.