AC Horsens indgår aftale med Frederik Roslyng

17.05.2023 12:04

Den 17-årige forsvarsspiller har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025.

AC Horsens’ talentfulde U19-mandskab har været ganske forrygende i denne sæson, og forårsresultaterne har bragt holdet op på en tredjeplads i landets bedste række.

En af profilerne på holdet er Frederik Roslyng, der er inde i en rivende udvikling, og han er netop blevet belønnet med en aftale frem til sommeren 2025.

Roslyng hyggede sig med fodbold i Juelsminde IF, indtil han som U14-spiller skiftede til AC Horsens, hvor han har været en del af Akademiet siden.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig til at fortsætte samarbejde med Frederik Roslyng.

- Frederik er en rigtig god dreng med sunde værdier, og han ved, hvad det kræver at være eliteudøver på højt niveau. Han er en dygtig venstrebenet forsvarsspiller med en stærk presence på banen, og han har et fantastisk hovedspil qua sin teknik, timing og modet i duelspillet. Han er kommet lidt fra baghjul, men han har arbejdet hårdt for det og har fundet den vej, der skulle til for at gøre sig gældende. Det vidner om en høj arbejdsmoral og god mentalitet, siger Niels Erik Søndergård.

Frederik Roslyng var ét stort smil, efter aftalen blev indgået.

- Jeg er selvfølgelig utrolig glad og stolt over at få muligheden, for jeg har kæmpet hårdt for det og er glad for, at det er lykkes. Aftalen er en lille anerkendelse, men det er ikke en stopklods, og jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt. Ambitionen er at forlænge aftalen, og drømmen er at spille superligafodbold for AC Horsens, siger Frederik Roslyng.