Drachmann: Vi rykker tættere sammen i bussen

24.05.2023 15:05

3F Superligaen går ind i den afgørende fase, og Janus Drachmann fremhæver den gule mentalitet.

Der resterer blot to runder af 3F Superligaen, og der er spænding både i toppen og i bunden af tabellen.

AC Horsens kæmper med Lyngby og AaB om at undgå nedrykning, og på fredag skal ”de gule” høste point i Odense for at sætte konkurrenterne under pres inden deres indbyrdes opgør på søndag.

35-årige Janus Drachmann har prøvet meget i sin karriere, og han har evnerne og rutinen til at gå forrest i de to næste kampe, hvor AC Horsens’ skæbne skal afgøres.

- Det er svært at sætte ord på, hvordan det er at være en del af de her afgørende runder, men det er ikke den fedeste følelse. Som klub og trup rykker vi tættere sammen i bussen, og der er ingen tvivl om, at det giver en masse til alle, når vi kommer om på den anden side. Der er pres på fra familie, venner, klubben og fans, og det kræver en enorm mental styrke, men vi har en positiv tilgang til tingene og ikke mindst over for hinanden, og det er vigtigt, understreger Janus Drachmann.

Han er træner for en flok herlige U10-drenge i Stensballe IK, og de er ikke bange for at komme med input til forbedringer.

- Jeg træner 25 skønne drenge to gange om ugen, og der kommer masser af guldkorn fra dem. Det er skønt med drenge, der både har løsninger og svar, lyder det fra Drachmann.

Han forventer en seværdig kamp på fredag.

- Det bliver en kamp som de foregående mod OB. De har masser af fart og livlige spillere på toppen, og de kommer til at spille foran mange tilskuere på hjemmebane. Vi kommer til Odense med en masse energi og fart, og det første mål bliver afgørende for kampens udfald, vurderer Janus Drachmann.

Det koster kun 50 kroner at tage med bussen til Odense – inklusiv billet til kampen – og det har mange gule fans allerede benyttet sig af. I skrivende stund – onsdag middag – er den tredje bus godt i gang med at blive fyldt op.

- Fansene er virkelig blomstret op siden vores gode periode i 1. division, og det er en kæmpe fornøjelse. Vi vil gøre alt for at give vores fans en god fredag aften på stadion i Odense og en god hjemtur. Det har ikke været sjovt her i foråret, men de er mødt talstærkt op for at støtte os, og vi glæder os til at spille foran dem, siger Janus Drachmann.

Foto: Reese Studios