Gult nederlag i Aalborg

07.05.2023 13:24

AC Horsens ramte ikke niveauet mod AaB og tabte stort.

Efter en sløj søndag i Aalborg måtte ”de gule” rejse hjem med et 0-4 nederlag.

Den tidligere AC Horsens-spiller Louka Prip sendte den første advarsel afsted i det 17. minut, da han tvang Matej Delac ud i fuld længde, men ellers holdt AC Horsens hjemmeholdet fra chancer indtil det 37. minut, da Younes Bakiz bragte AaB foran med et fladt skud.

Lige inden pausefløjtet dømte dommeren straffespark, men det blev annulleret på grund af offside efter VAR-gennemgang.

AC Horsens kom godt ud fra pausen, og Elijah Just forsøgte sig med en god afslutning, der blev blokeret, og kort efter var Thomas Santos alene igennem, men han tog hånden til hjælp. I stedet dukkede Iver Fossum op ved bageste stang og headede AaB foran med 2-0.

Paradoksalt nok opstod gæsternes farligste forsøg, da Anders K. Jacobsen pressede målmanden, der skød bolden ind i hovedet på angriberen. Bolden havde kurs mod det tomme mål, men den landede desværre lige nøjagtig på den forkerte side af stolpen.

Bakiz scorede sit andet mål sekunder efter, at Matej Delac hev endnu en mesterlig redning ud af ærmet på Helenius’ hovedstød.

Oliver Ross gjorde det til 4-0, inden Anders K. Jacobsen bankede bolden på overliggeren i overtiden.

AC Horsens spiller på fremmed græs om en uge, når ”de gule” møder FC Midtjylland på MCH Arena søndag den 14. maj klokken 14.00. Skal du med til Herning? AC Horsens arrangerer udebanetur – læs mere her.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AaB – AC Horsens 4-0 (1-0)
1-0 Younes Bakiz (37.)
2-0 Iver Fossum (54.)
3-0 Younes Bakiz (72.)
4-0 Oliver Ross (82.)

AC Horsens: Delac, Santos, Gomez, Kiilerich, Lassen (Iyede, 71.), Musonda, Gemmer (Sigurdarson 57.), Kruse, Opondo, Jacobsen, Just.

AaB: Mantl, Ludewig (Pallesen, 46.), Kramer, Granli, Jørgensen (Otoa, 71.), Bakiz (Ross, 75.), Højholt, Fossum (Ramkilde, 75.), Prip, Helenius, Sousa (Andersen, 59.).

Advarsel, AC Horsens: Gomez (28.), Iyede (74.)