Hårdtkæmpende AC Horsens blev straffet i overtiden

19.05.2023 17:43

Andreas Oggesen blev matchvinder et par minutter inde i overtiden.

AC Horsens måtte desværre indkassere et nederlag i sæsonens næstsidste hjemmekamp, da Silkeborg IF vandt med 1-0.

I en chancefattig 1. halvleg var det hjemmeholdet, der først viste tænder, da Anders K. Jacobsen kom først på Musondas flade indlæg, men desværre sendte han bolden forbi den nærmeste stolpe.

Lige inden pausen jublede udeholdets fans over en scoring, men målet blev annulleret for offside efter VAR-gennemgangen.

AC Horsens kom godt ud fra pausen og leverede et par gode angreb, men det sidste held manglede i de afgørende situationer.

Silkeborg-spillerne jublede igen i det 77. minut, da Pelle Mattsson headede bolden i netmaskerne, men endnu engang blev målet annulleret for offside efter VAR-gennemgangen.

I den anden ende havde de fleste på stadion set Magnus Riisgaard Jensens hovedstød stryge ind helt ude ved stolpen, men Nicolai Larsen reddede helt fantastisk.

I overtiden afgjorde Andreas Oggesen kampen, da han var først over en bold i bagrummet.

Endnu engang bakkede fansene på stemningsafsnittet stærkt op gennem hele kampen, men desværre fik de ingen point at glæde sig over.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

Næste opgave for AC Horsens er udekampen mod OB fredag den 26. maj klokken 19.00, og som tak for støtten gennem sæsonen giver AC Horsens busturen gratis. Det vil sige, at man kan tage bussen til Odense og overvære kampen for kun 50 kroner. Klik ind på achorsens.dk og læs mere.

AC Horsens – Silkeborg IF 0-1 (0-0)
0-1 Andreas Oggesen (90.)

AC Horsens: Delac, Lassen, Gomez, Kiilerich (Buus, 90.), Riisgaard Jensen, Musonda, Kruse (Drachmann, 83.), Opondo (Gemmer, 72.), Sigurdarson, Jacobsen (Just, 72.), Santos.

Silkeborg IF: Larsen, Sonne, Salquist, Busch, Engel, Brink, Mattsson, Klynge (Østrøm, 90.), Tengstedt (Christensen, 65.), Thordarson (Oggesen, 86.), Adamsen (Lind, 65.).

Advarsel, AC Horsens: Gomez (45.), Opondo (59.)

Advarsel, Silkeborg IF: Tengstedt (54.), Busch (80.)

Tilskuere: 3.878

Dommer: Jens Maae