Lørdagsbrag, halv pris på billetter og fantastisk program på Nordstern Arena Horsens

02.06.2023 12:17

AC Horsens møder Lyngby lørdag den 3. juni klokken 14.00, men fanzonen åbner allerede klokken 10.00.

Sidste runde af 3F Superligaen bliver spillet i denne weekend, og de tre kampe i kvalifikationsspillet bliver spillet lørdag den 3. juni klokken 14.00.

Lidt før klokken 16.00 er det en realitet, hvem der bliver i landets bedste række, og hvilke af de to hold, der må en tur ned i NordicBet Ligaen.

Hvis der skal spilles superligafodbold på Langmarksvej i den kommende sæson, så kræver det under alle omstændigheder en hjemmesejr til ”de gule” mod Lyngby, og så skal Silkeborg IF tage point fra AaB.

AC Horsens sælger billetter til 50% af prisen, og den halverede billetpris sammenholdt med kampens betydning har medført stor interesse for at overvære kampen. Fredag morgen var der således 6.500 billetter og kort ude til morgendagens kamp, og AC Horsens opfordrer alle, der har billet til kampen om at benytte billetten eller give den videre til en, der kommer.

AC Horsens deltager i SuperDysten 2023 til fordel for syge og udsatte børn – blandt andet børn på hospice – og ”de gule” donerer 10 kroner pr. tilskuer til det gode formål. Danish Crown bakker flot op ved at donere 2 kroner pr. solgt pølse i morgen.

Billetsalget fortsætter helt frem til kampstart – klik her for at gå direkte til billetsalg.

AC Horsens inviterer inden for i fanzonen fra klokken 10.00, og det sker foran fanbaren The Long Field Road, hvor der vil være sjove aktiviteter.

Der vil være gratis rundstykker til de første 100 gæster i The Long Field Road fra klokken 10.00, og der vil være en Faxe Kondi-bod, hvor pengene fra sodavandssalget tilfalder SuperDysten til fordel for syge og udsatte børn – blandt andet børn på hospice.

For de tørstige vil der være Happy Hour – halv pris på øl, cider og shakers – og studerende kan købe øl og shakers for kun 10 kroner.

Blomsteroverrækkelser
Efter spillernes opvarmning vil der være blomsteroverrækkelse til den nykårede portugisiske mester Casper Tengstedt, der aldrig nåede at tage afsked med publikum, da han skiftede til Rosenborg. Og der vil også være blomsteroverrækkelse til Gilberto Macena, der blev optaget i Hall of Fame, mens COVID-19 hærgede. Han skal selvfølgelig også hyldes.

Umiddelbart inden kampstart bliver der taget afsked med de spillere, der ikke fortsætter efter sommerferien, og så vil der være blomsteroverrækkelse til Janus Drachmann, der spillede sin kamp nummer 250 for AC Horsens mod OB.

Der bliver rift om parkeringspladserne, men der er mulighed for at parkere ved BB Electronics.

Vi ses på Nordstern Arena Horsens.