Sjældent nederlag til U19

23.05.2023 06:37

Det var spillerne fra Randers FC, der kunne juble efter slutfløjtet.

AC Horsens’ U19-mandskab tabte lørdag 3-2 i Randers, da holdet benhårdt gik efter sejren til sidst, for stadig at kunne bevare håbet om en 3. plads og dermed en bronzemedalje.

Det var også en kamp, hvor kampbilledet generelt var med gæsterne fra Horsens i teten, men Randers da kampen blev fløjtet af, viste sig at være det mest effektive hold i felterne.

I 1. halvleg fik ”de gule” underkendt 2 mål for offside - begge gange Oliver Roche som sparker bolden i netmaskerne. Den ene så efterfølgende meget tvivlsom ud.

I den anden ende udnyttede Randers deres første mulighed, da de efter et par vundne dueller pludselig var alene igennem.

Gæsterne fra Horsens fortsatte dog dominansen, og der var flere afslutninger, som enten blev sparket over eller blev blokeret af heroiske Randers-forsvarere.

2. halvleg startede som 1. - gæsterne satte sig på tingene, og kort inde i 2. halvleg får Angelo Nehme også udlignet på et flot oplæg af Lukas Wagner.

Herefter var der åbnet for skydeteltet, men skarpheden manglede hos gæsterne.

I den anden ende var der dog en anden skarphed. Et hjørnespark sejlede ind over Hermansen i målet, og så var hjemmeholdet på ny i front.

Presset blev dog ikke mindre mod Randers' mål, og 8 minutter før tid måtte Randers redde et forsøg fra Jashar inde på stregen, men da Randers' forsvarsspiller brugte hånden, blev der dømt straffespark - dog blev det kun takseret til et gult kort, hvilket udefra set lignede en mærkelig kendelse. Jashar sparkede bolden i mål, og så skulle der satses.

Både Angelo og Lukas Wagner havde begge store muligheder for at skabe forløsningen via en scoring, men de to blev enten blokeret eller sparkede over.

Og så gik det ikke anderledes, end at Randers i overtiden løb op og lukkede kampen til 3-2 - en situation, hvor gæsternes defensiv ikke så alt for heldig ud.

Cheftræner Christian Hansen var naturligvis skuffet over resultatet, men kunne også finde masser af lyspunkter:

- Resultatet er skuffende, men det er udelukkende vores manglede skarphed i de to felter, som er udslagsgivende. Defensivt lukker vi, især de to sidste mål, nogle alt for nemme mål ind, som ikke må ske, mens vi i den anden ende manglede skarphed, og måske lidt held i visse situationer hos den kære dommer. Summen af det gør, at det eneste parameter Randers slår os på i dag er måltavlen - altså den vigtigste, siger Christian Hansen og fortsætter:

- Når vi ser på data, så ligger vi meget tilfredsstillende i forhold til kampen, og det er igen et bevis på, hvor langt vi er nået. Nu må vi se i den sidste kamp mod AaB, hvor vi kan ende, men der er ingen tvivl om, at vi vil vinde den sidste kamp. Vi har spillet en flot sæson, men vi vil slutte af med en sejr, så det er fokus fra nu og til kampen i Aalborg, slutter Hansen.

Randers FC - AC Horsens 3-2 (1-0)
12' - 1-0 - Mustapha Ubandoma
55' - 1-1 - Angelo Nehme (Lukas Wagner)
72' - 2-1 - Frederik Warrer
82' - 2-2 - Jashar Beluli (straffe)
90' - 3-2 - Gustav Holm