U19-drengene deltager i stærkt besat turnering i Holland

26.05.2023 07:33

Sidste års tredjeplads skal forbedres, når det kommende U19-hold tager til Karel Stegemann Toernooi Ruurlo.

AC Horsens’ dygtige U19-mandskab rejser fredag den 26. maj til Holland for at deltage i Karel Stegemann Toernooi Ruurlo for andet år i træk.

Fokus i turneringen er at give det kommende U19-hold muligheden for at blive spillet sammen inden ferien og samtidig selvfølgelig at skabe resultater sammen som gruppe. Sidste år sluttede ”de gule” på tredjepladsen, og den placering går de efter at forbedre i dette års udgave.

AC Horsens har 20 spillere og seks stabsmedlemmer med på turen, og spillerne indlogeres hos værtsfamilier, mens trænerstaben indlogeres på hotellet Avenarius midt i Ruurlo by.

- Vi havde en fantastisk oplevelse med at deltage sidste år og glæder os meget til at komme tilbage til en stærkt besat turnering. Arrangørerne af turneringen skal have stor ros for deres fremragende og godt tilrettelagte turnering, og vi fra AC Horsens glæder os meget til at ankomme i aften. Turneringen sparkes for alvor i gang lørdag og slutter med placeringskampe mandag inden hjemrejse mandag aften, fortæller Head of Coaching Claus Troelsen.

Kampene kan følges via APP’en Tournify.