U19 sprudlede i målfest på Vestegnen

15.05.2023 10:06

AC Horsens’ U19-drenge hentede endnu et kongeresultat med 7-2 sejren over Brøndby på udebane.

AC Horsens’ U19-mandskab spillede sig i weekenden op på 3. pladsen i U19 Ligaen, da de sendte chokbølger igennem fodbolddanmark ved at slå Brøndby hele 2-7 - og endda på Vestegnen.

”De gule”, som i denne kamp var klædt i sort, startede kampen som lyn og torden, og Lukas Wagner burde have headet bolden i mål efter et hjørnespark. Kort efter tippede Angelo bolden over en fremstormende keeper, men stolpen stod i vejen.

I den anden ende bed hjemmeholdet også fra sig, men Andreas Hermansen var på plads og tog sig af forsøget.

Jetmir Beluli havde også et stort tilbud, inden brormand, Jashar Beluli startede målkavalkaden. Lasse Dahl blev smart stukket indenom Brøndbys forsvar af Luca, og Lasse kunne finde Jashar som efter to forsøg scorede til 1-0. Kort efter blev det også 2-0, da Jonas Kirkel og Lasse Dahl smart snød gæsternes defensiv ved et indkast, og så kunne Lasse - som var storspillende - score til 2-0.

Herefter kunne både Emil og Jetmir have lukket kampen med store chancer, men i stedet fik Brøndby tilkendt et straffespark, som de udnyttede til 1-2.

Fra 2. halvleg trak hjemmeholdet sig længere tilbage på banen, men drengene fra Horsens udnyttede pladsen. 3-1 blev det efter et hjørnespark, hvor Roslyng vandt en 2. bold, hvorefter Jetmir takkede for tilliden ved sin første startplads og scorede til 3-1.

Det lignede afgørelsen, men kort efter fik Brøndby sendt en dyb bold ned over hovedet på gæsternes defensiv, og så stod der 2-3.

Heldigvis for gæsterne kanonerede Angelo bolden i mål kort efter. En god position lidt skråt for hjemmeholdets felt blev udnyttet flot, da Angelo vendte rundt og tordnede bolden i det lange hjørne.

Og 4-2 blev til 5-2. En flot omstilling endte for fødderne af Jashar, som alene med målmanden var sikkerheden selv, og det viste sig også her - flot sparkede han bolden forbi en fremstormende Brøndby-keeper.

Herefter skiftede gæsterne ud, og blandt andet kom Oscar Bjørnskov ind, som leverede et flot indhop. Ved 2-6 blev han brugt som bande af Emil, inden Emil smed Angelo i dybden, og han tæskede nok engang bolden forbi hjemmeholdets keeper.

Det blev også 2-7 kort før tid, da et hidsigt genpres endte for fødderne af Oscar, som smart spillede bolden på tværs til Angelo, som kunne fuldende sit hattrick.

Dermed sluttede kampen vilde 2-7, og cheftræner Christian Hansen var svært tilfreds:

- Det er lidt surrealistisk, at vi står her og har slået Brøndby med 2-7 - og endda på udebane. Vi er gået ind i den afgørende fase af turneringen, og tingene spidser til. Det er tæt i toppen og kampen om 3. pladsen, og der er ikke nogen som helst tvivl om, at vi qua et helt vildt forår, nu har den som mål, velvidende at vi ikke selv kan afgøre det. Derfor er det mega fedt, at vi sender et signal til de andre hold, og at vi i dag holder fokus på os selv og leverer en fremragende præstation og tager 3 point på kontoen på en svær udebane mod et rigtig stærkt Brøndby-hold, som sidste weekend meget fortjent slog OB med 2-0, siger Christian Hansen og fortsætter:

- Vores offensiv har længe sprudlet, og igen i dag var det en fornøjelse at se på. Vi laver nogle vildt flotte mål samtidig med, at vi som hold forsvarer som en enhed. Det er tilfredsstillende, slutter Hansen.

Brøndby - AC Horsens 2-7 (1-2)
17' - 0-1 - Jashar Beluli (Lasse Dahl)
24' - 0-2 - Lasse Dahl (Jonas Kirkel)
34' - 1-2 - Eskild Dahl (straffe)
51' - 1-3 - Jetmir Beluli (Frederik Roslyng)
57' - 2-3 - Jonathan Agyekum
60' - 2-4 - Angelo Nehme (Lasse Dahl)
70' - 2-5 - Jashar Beluli (Angelo Nehme)
77' - 2-6 - Angelo Nehme (Emil Rosenberg)
85' - 2-7 - Angelo Nehme (Oscar Bjørnskov)