Udbytterig dag for det kommende U13-mandskab

08.05.2023 09:11

Det blev i alt til otte kampe det hold, der udgør AC Horsens’ U13-mandskab efter sommerferien.

AC Horsens' kommende U13-hold fik deres første chance for at spille som en del af klubben ved stævnet Great Prayer Day, arrangeret af Athletic Football Academy Copenhagen i Humlebæk. Holdet spillede i alt otte kampe mod andre hold, herunder AFA, Malmø, Humlebæk U13, FC Helsingør, Brøndby IF, Atletico Göteborg, Vejle BK og GFA.

Selvom det var første gang, at de unge spillere spillede sammen som en del af AC Horsens, viste de deres individuelle kvaliteter og spillede godt i løbet af dagen. Holdet formåede at score 18 mål i løbet af de otte kampe af 20 minutters varighed.

AC Horsens' træner, Anders Maltesen var godt tilfreds med dagen:

- Det var en god oplevelse for spillerne, hvor de fik vist deres individuelle kvaliteter og samtidig lærte hinanden bedre at kende. Holdet viste også, at de besidder de stærke værdier, som AC Horsens er kendt for, herunder sammenhold, hårdt arbejde og stolthed, siger Anders Maltesen og fortsætter:

- Det var en god start for det kommende U13-hold, og det vil uden tvivl hjælpe med at opbygge en stærk kultur og hjælpe gruppen fremover, lyder det fra Maltesen.

AC Horsens’ kommende U13-hold tog hjem fra stævnet med fem sejre, en uafgjort og to nederlag samt en ny fodboldoplevelse og mange gode kampminutter. Dette vil uden tvivl hjælpe holdet med at forbedre deres spil og fortsætte deres udvikling.

Næste aktivitet for holdet er en træningskamp mod AaB hjemme lørdag d. 3/6, hvor de får mulighed for at fortsætte deres udvikling og fortsætte deres rejse som en del af AC Horsens.