AC Horsens forlænger med Alexander Ludwig

28.06.2023 08:00

29-årige Alexander Ludwig har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Alexander Ludwig har ad to omgange repræsenteret AC Horsens i sammenlagt fem år, og den stærke forsvarsspiller har netop skrevet under på en kontrakt for yderligere tre sæsoner.

Han skiftede til AC Horsens fra HB Køge i sommeren 2017, og efter en enkelt sæson blev han købt af OB. Han tilbragte en enkelt sæson på Fyn, inden han skiftede tilbage til ”de gule”, hvor han har været siden.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Ludwig også fremadrettet skal være en del af AC Horsens.

- Vi er rigtig glade for, at vi har forlænget aftalen med Alexander Ludwig, som er en rutineret spiller, der ser muligheder i AC Horsens, og han var en af de spillere, der i foråret arbejdede sig ind på holdet igen og præsterede på et højt niveau. Han er en dygtig og duelstærk forsvarsspiller med tydelige lederegenskaber, og det får vi stor glæde af på banen, men forlængelsen vil også være med til at skabe kontinuitet, og han vil fortsat have en vigtig rolle i omklædningsrummet, for han har været her længe og ved, hvad det vil sige at være AC Horsens-spiller, siger Niels Erik Søndergård.

Alexander Ludwig har spillet 143 kampe og scoret otte mål for AC Horsens, og han ser frem til at fortsætte i klubben, hvor han sammen med holdkammeraterne jagter en succesoplevelse.

- Jeg har valgt at forlænge, fordi jeg har fået AC Horsens ind under huden og har en stor lyst til at få en positiv oplevelse med AC Horsens igen. Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne ville have haft større indflydelse på banen, og at jeg har fået begrænset mulighed for at bevise mig det seneste års tid, men jeg er virkelig sulten efter at blive betydningsfuld igen i en klub, hvor jeg er rigtig glad for at være og kan se mig selv i flere år frem, siger Alexander Ludwig.