AC Horsens indgår toårig aftale med offensive Frederiksen

09.06.2023 10:00

Mathias Frederiksen har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025.

Mathias Frederiksen er offensivspiller på AC Horsens’ U17-mandskab, og han har været inde i en rivende udvikling, siden han skiftede fra Næsby for et års tid siden.

Den gode udvikling og hans store potentiale har ført til, at han er blevet enig med AC Horsens om en toårig aftale.

- Mathias Frederiksen er en dygtig spiller med et stort potentiale, og han har udviklet sig markant, mens han har været en del af Akademiet, men han skal selvfølgelig fortsat lægge på i forhold til blandt andet det defensive arbejde og positionering. Selvom U17-holdet har været igennem en svær sæson, så har han formået at levere på et fint niveau og tager hele tiden skridt i den rigtige retning. Nu bliver han U19-spiller og skal være med til at løfte miljøet i de næste par år, og det bliver godt for alle. Han er en dejlig udadvendt fyr, og der er god energi omkring ham, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Mathias Frederiksen snørede sine første fodboldstøvler i Dalum, hvorefter han havde en kort periode i Bellinge, inden han skiftede til Næsby som U13-spiller.

Han har det godt på Akademiet og glæder sig til at fortsætte i den gule trøje.

- Det har været et mål for mig at få en aftale med AC Horsens, så jeg er selvfølgelig glad for, at det er lykkes. Det har gjort meget for min udvikling at blive matchet opad, og jeg har håndteret en masse modgang, men det er jeg kun blevet stærkere af. Jeg har et mål om at få spilletid på førsteholdet og træne med førsteholdet, og jeg ved, at det kræver masser af hårdt arbejde, siger Mathias Frederiksen.