AC Horsens kunne ikke hente den livsvigtige sejr

03.06.2023 15:13

Det lykkedes ikke at besejre Lyngby, der efter AaB’s nederlag og point i Horsens blev i 3F Superligaen.

Kravet var klart på forhånd: AC Horsens kunne kun bruge en sejr, hvis klubben skulle overleve i 3F Superligaen, men det formåede ”de gule” ikke. Der blev ikke scoret på Nordstern Arena Horsens, og efter meldingen om AaB’s nederlag kunne Lyngby-spillerne juble efter slutfløjtet.

Efter knap et kvarter havde AC Horsens en dobbeltchance til Moses Opondo og Jacob Buus, men uden at det rykkede på måltavlen.

I den anden ende havde Frederik Gytkjær et godt skud fra kanten af feltet, men Matej Delac spillede en fremragende kamp og pillede pynten af Lyngby-angriberen.

Med et kvarter tilbage af kampen tikkede Silkeborgs scoring i Aalborg ind, og det gav masser af larm på tilskuerpladserne. AC Horsens bragte Gomez helt frem i en periode og pressede Lyngby i bund, men det blev ikke for alvor farligt.

AC Horsens må en tur ned i NordicBet Ligaen i den kommende sæson, og ambitionen er en hurtig tilbagevenden til landets bedste række.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens – Lyngby 0-0 (0-0)

AC Horsens: Delac, Gomez, Kiilerich (Iyede, 87.), Ludwig, Buus (Just, 77.), Drachmann (Gemmer, 53.), Opondo, Musonda, Sigurdarson, Jacobsen, Santos.

Lyngby: Kikkenborg, Gregor, Hey, Bjelland, Finnsson (Hamalainen, 88.), Kumado (Storm, 73.), Chukwuani (Ngabo, 88.), Rømer, Winther (Kristensen, 73.), Magnusson, Gytkjær.

Advarsel, AC Horsens: Musonda (21.), Kiilerich (85.), Delac (88.)

Advarsel, Lyngby: Bjelland (49.), Magnusson (90.)

Tilskuere: 5.794

Dommer: Morten Krogh

Klik her for at læse mere statistik fra kampen på superliga.dk

Foto: MJ Horsens