Michael Meyhoff bliver U19-cheftræner i AC Horsens

16.06.2023 12:00

AC Horsens’ kommende U19-cheftræner har senest været transitionstræner i SønderjyskE.

For fem måneder siden kunne AC Horsens offentliggøre, at klubbens U19-cheftræner Christian Hansen havde valgt at søge nye udfordringer, og han fortsætter trænerkarrieren hos Randers FC.

Hans afløser er nu fundet, og valget er faldet på Michael Meyhoff, der kommer fra en stilling som transitionstræner i SønderjyskE.

Michael Meyhoff har stor erfaring som akademitræner og har blandt andet stået i spidsen for SønderjyskEs U15- og U17-hold, inden han blev transitionstræner.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig til samarbejdet med Meyhoff.

- Vi har modtaget mange ansøgninger til jobbet som U19-cheftræner, og vi har været igennem en grundig proces, inden valget er faldet på Michael Meyhoff. Vi har søgt en profil, der skal føre det i forvejen gode samarbejde på transitionsområdet videre sammen med vores transitionstræner, og Michael kommer med værdifuld erfaring qua sin stilling som transitionstræner i SønderjyskE, og derudover har han en masse erfaring som holdtræner på liganiveau. Gennem vores samtaler er vi kun blevet bekræftet i, at han er en god fyr, der besidder de rigtige værdier, og han kommer til at bidrage fra dag ét som en god kollega, der stiller krav til sine trænerkolleger og de spillere, vi sammen skal have gennem nåleøjet til førsteholdet, siger Niels Erik Søndergård.

Michael Meyhoff har ferie i en måneds tid, inden han for første gang samler U19-spillerne.

- Jeg ville gerne vende tilbage til at træne et hold igen, og der venter en fed udfordring som U19-cheftræner i AC Horsens. Jeg kender et par af trænerne i forvejen, og det virker som om, at det er et sammentømret akademi og en fed klub. Jeg har en forventning om, at jeg træder ind i et miljø, hvor der er tiltro til, at jeg kan bidrage med at rykke U19-holdet og klubben generelt i en positiv retning, og jeg glæder mig til at lære en masse på et akademi, hvor der er klare ideer til det at spille fodbold, siger Michael Meyhoff.