Spørgsmål og svar om dit sæsonkort

26.06.2023 07:52

Hvad er Premium Sæsonkort? Hvordan opgraderer jeg mit sæsonkort? Hvordan er det lige med fornyelse? Det og meget andet kan du som sæsonkortholder få svar på lige her.

Der venter en masse fede oplevelse på Nordstern Arena Horsens i den kommende sæson, hvor græstæppet er flottere end nogensinde, og AC Horsens vil gøre alt for at komme tilbage til 3F Superligaen i første hug.

Den gule 12. mand har været intet mindre end fremragende i de seneste sæsoner, og støtten fra tribunerne kan blive afgørende i jagten på oprykning.

I sidste uge kunne AC Horsens afblæse de varslede stigninger på sæsonkort, og nu er det tid til at købe eller forny, så du er klar til den kommende sæson på den gule hjemmebane.

Der er sket ændringer i forhold til sæsonkort, og du kan blive klogere herunder:

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har abonnement i forvejen?
Alle der har et abonnement bliver automatisk placeret i kategorien Sæsonkort Plus og skal i princippet ikke foretage sig noget, medmindre man har et ønske om at skifte abonnement. Det sker via billetsiden, som der linkes til i bunden af denne artikel.

Hvordan gør jeg, hvis jeg ønsker at skifte abonnement?
Der ligger et link til en formular her under artiklen, og via den kan man skifte til det ønskede niveau fx fra Sæsonkort Plus til Sæsonkort Premium.

Hvad er sæsonkort Premium?
Med Sæsonkort Premium får du en stadionplatte til hver eneste af vores hjemmekampe på Nordstern Arena Horsens. En stadionplatte indeholder 1 pølse (Langemark, 200g), 1 brød + dyppelse og 1 øl/vand. Du kan afhente din stadionplatte i alle boder på stadion, der serverer pølser, og den kan afhentes i hele bodens åbningstid. Dit eksklusive Sæsonkort Premium ligger klar til afhentning i den gule billetvogn ved den førstkommende hjemmekamp, såfremt at du bestiller dit sæsonkort minimum tre hverdage inden den pågældende kamp. Du får selvfølgelig også navn på dit sæde.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har et engangsbetalende sæsonkort (det ”gamle” sæsonkort)?
Alle der har et engangsbetalende sæsonkort kan forny det til Sæsonkort Plus, og fornyelsen foregår på billetsiden ved at logge ind med den mailadresse, man har købt sæsonkortet på. På billetsiden vælger man fanen ”Mine fornyelser”.

Hvor skal jeg sidde, hvis jeg har et sæsonkort til de unummererede pladser?
Vi har valgt at imødekomme et længe ventet ønske fra vores fans om at flytte stemningsafsnittet, så lyden bliver på stadion, og derfor bliver stemningsafsnittet etableret i det nordvestlige hjørne allerede fra denne sæson (det hidtidige udebaneafsnit). Det betyder, at sæsonkortholdere på unummererede pladser rykker med over i afsnit CD eller på stemningsafsnittet i stedet for G.

Hvad sker der så med sæsonkortholdere på stemningsafsnittet?
Sæsonkort til stemningsafsnittet er stadig gældende, men selvfølgelig til det nye stemningsafsnit i det nordvestlige hjørne.

Hvornår skal jeg senest forny mit sæsonkort?
Du har næsten en måned til at forny dit sæsonkort, og sidste frist er lørdag den 22. juli.

Hvad med prisen?
Alle priser fremgår af hjemmesiden, og AC Horsens har valgt at sænke prisen på Sæsonkort Basis pr. den 3. juli 2023. Tjek priserne via nedenstående link.

Sker der ændringer for børnene i ACHibalds Venner?
Ja, det koncept udgår, men børnene skal vælge mellem Sæsonkort Basis, Sæsonkort Plus eller Sæsonkort Premium med de fordele, hver abonnementsløsning indeholder. De af ACHibalds Venner, der har sæsonkort til unummererede pladser bliver overflyttet til Sæsonkort Basis, og dem der har abonnement på de faste pladser bliver overflyttet til Sæsonkort Plus. Der vil ikke være prisændringer.

Jamen, jeg synes stadig ikke, at jeg kan finde ud af det!
Så sender du bare en mail til [email protected], og så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Du kan læse meget mere om vores sæsonkort og fordelene herunder: