To nye assistenttrænere på Akademiet

22.06.2023 07:58

Det bliver Andreas Koefoed Petersen, der skal være assistenttræner for Anders Wittorff på U17-holdet, og Oliver Troelsen skal assistere Anders Maltesen på U13.

Fredag den 16. juni kunne AC Horsens præsentere Michael Meyhoff som ny cheftræner for U19-holdet, og nu kan ”de gule” præsentere endnu et par nye ansigter på Akademiet.

Andreas Koefoed Petersen bliver assistenttræner for U17-talenterne i de kommende to år, og han kommer til at udgøre trænerduoen sammen med cheftræner Anders Wittorff.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over ansættelsen af Andreas Koefoed Petersen.

- Steffen Algreen kunne ikke længere forene trænerfunktionen med sit civile job, og derfor har han ønsket at stoppe som assistent. Vi har været rigtig glade for Algreen, der har budt ind med sin store fodboldfaglighed og gode personlighed, men vi har fundet en spændende afløser i Andreas, der passer godt ind i den profil, vi har ledt efter. Han bor i byen, har B-træneruddannelsen og en god pædagogisk indgangsvinkel qua sin læreruddannelse, og så har han en stor passion for trænerdelen og er nysgerrig efter at lære. Han kommer fra AGF, hvor han har været assistenttræner for U15 og talentscout, og vi glæder os til at få gavn af hans kvaliteter, siger Niels Erik Søndergård.

Andreas Koefoed Petersen glæder sig til at blive en del af klubben, som han længe har fulgt nøje.

- For mig har det altid været nærliggende at blive en del af AC Horsens, for jeg har set mange kampe på stadion, hvor jeg har haft min gang som fan. AC Horsens er en spændende klub, der rent udviklingsmæssigt er på vej fremad, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg er allerede blevet taget godt imod, og i dag (onsdag, red.) havde jeg første dag på træningsbanen sammen med nogle dygtige knægte, som jeg glæder mig til at arbejde med, siger Andreas Koefoed Petersen.

Der sker også en ændring i trænerteamet på U13-årgangen, hvor Oliver Troelsen bliver assistenttræner og efter sommerferien udgør trænerteamet sammen med cheftræner Anders Maltesen.

- Oliver Troelsen kommer fra et U14-trænerjob i IF Lyseng og kommer til at indgå i et stærkt team omkring U13-truppen med Anders Maltesen som cheftræner. Oliver Troelsen kommer med en god faglighed, som vi som klub skal hjælpe ham med at bygge videre på samt en stærk vilje til at videreudvikle vores i forvejen stærke miljø. Oliver Troelsen er en ung træner med stærke værdier, som passer godt ind i vores akademi, og vi glæder os til at få Oliver med omkring vores stærke U13-setup, siger Niels Erik Søndergård.

Der er altså to nye trænere på Akademiet, når de talentfulde spillere møder ind efter sommerferien, men der er også kontinuitet i form af tre assistenttrænere, der har forlænget deres aftaler.

Sebastian Kattrup er assistenttræner for U19-holdet, og han fortsætter sammen med den nyankomne U19-cheftræner Michael Meyhoff. Mads Randløv fortsætter som assistent for U14 sammen med cheftræner Frederik van Deurs, og Oliver Lundgaard tager endnu en sæson for U15 i samarbejde med Simon Aaes.

- Det er fint med ny dynamik og nyt blod i trænergruppen, men det er også vigtigt for os at bibeholde kontinuiteten på Akademiet, og her bidrager assistenttrænerne i høj grad gennem deres væremåde, kompetencer og hårde arbejde i dagligdagen. Hele vejen rundt har vi vellidte og dygtige assistenttrænere, som også i den kommende sæson skal være med til at sætte et positivt aftryk på vores talentudvikling, understreger Niels Erik Søndergård.

På forsidebilledet: Andreas Koefoed Petersen.

Herunder: Oliver Troelsen.