AC Horsens forstærker sig med midtbanegeneral

15.07.2023 10:00

Cheftræner Joakim Persson har peget på en af sine tidligere spillere, og Albert Ejupi er blevet tilknyttet på en treårig kontrakt.

AC Horsens har forstærket midtbanen med Albert Ejupi, der har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2026, og den defensive midtbanespiller fra Kosovo – men med svensk pas og statsborgerskab - kan få debut allerede i dagens træningskamp mod Randers FC.

Cheftræner Joakim Persson og Albert Ejupi har arbejdet sammen gennem godt fire år i Varbergs BoIS FC, inden Ejupi skiftede til Helsingborgs IF og senere prøvede kræfter med den bedste østrigske og israelske række.

Nu fortsætter han karrieren i AC Horsens, og det glæder sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

- Når der kommer en ny træner, der har en klar idé om, hvordan han gerne vil spille, så har han selvfølgelig forslag til forstærkninger, og Joakim Persson har peget på Albert Ejupi. Han kalder ham en klar forstærkning, og det flugter godt med vores tidligere udmelding om, at vi skal have tilført spillere, der kan løfte kvaliteten i truppen, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Joakim Persson glæder sig over gensynet med den stærke midtbanespiller.

- Albert Ejupi er en midtbanegeneral, der kan styre kampene, tage de fysiske dueller og blandt andet slå pasninger gennem linjerne. Han er rigtig god i hovedspillet og har en stor radius i det defensive arbejde, men han er ikke kun en 6’er, for han har mange forskellige kvaliteter, siger Joakim Persson.

AC Horsens har en klar ambition om at rykke op i 3F Superligaen i den kommende sæson, og Albert Ejupi glæder sig til at blive en del af ”de gule”.

- AC Horsens er i gang med et spændende projekt, hvor klubben med en ny træner skal rykke op i Superligaen, og det glæder jeg mig til at bidrage til. Jeg kender Joakim fra tidligere, og det betyder meget for mig, for vi ved, hvad vi kan kræve af hinanden. Jeg glæder mig til at blive en del af klubben, siger Albert Ejupi.