Søren Reese vs AaB

AC Horsens forstærker sig med Søren Reese

31.07.2023 10:00

Den stærke midterforsvarer er købt fri af FK Haugesund og tiltræder med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens har forstærket truppen ved at købe Søren Reese i FK Haugesund, og parterne er blevet enige om en aftale frem til sommeren 2026.

Søren Reese har været fast mand for den norske klub siden skiftet fra FC Midtjylland i februar 2022, og han har første træningsdag på Langmarksvej i morgen.

Det er ikke en ukendt adresse for Søren Reese, der spillede for AC Horsens ad to omgange, mens han var på kontrakt i FC Midtjylland.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over gensynet med Reese, som han kalder en nøglespiller.

- Søren Reese kommer til AC Horsens med masser af kvalitet og stor erfaring, og han er en leder på banen og en fantastisk person for omklædningsrummet, hvilket er vigtigt i vores situation, hvor vi har været igennem en markant udskiftning. Han passer perfekt ind i vores klub, og han bliver en nøglespiller, der qua sine fodboldmæssige og menneskelige kvaliteter hurtigt vil blive en nøglespiller, siger Niels Erik Søndergård.

Søren Reese har valgt trøje nummer 20, og han glæder sig til et permanent ophold hos ”de gule”.

- Jeg har altid været glad for at være i AC Horsens, for det er en klub, der passer godt til mig og omvendt. Nu er tidspunktet heldigvis kommet, hvor vi kan gøre det permanent, og jeg glæder mig til at bidrage til, at vi vender tilbage til Superligaen så hurtigt som muligt. Jeg kommer tilbage i den bedste udgave nogensinde efter at have spillet halvanden sæson uden at misse en kamp, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg kender omgivelserne og de gode folk i klubben, og jeg har sjældent haft bedre forudsætninger for at komme i gang og bidrage fra dag ét, siger Søren Reese.