AC Horsens forstærker truppen med Jakob Ankersen

10.07.2023 07:59

Samarbejdet løber frem til sommeren 2025.

AC Horsens er i fuld gang med opstarten til den kommende sæson i NordicBet Ligaen, og den nyankomne cheftræner Joakim Persson kan glæde sig over, at ”de gule” har forstærket truppen med Jakob Ankersen, der senest har været på kontrakt i Randers FC.

Den stærke offensivspiller har sit første træningspas på Langmarksvej i dag, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over tilgangen af den tidligere udlandsprof.

- Jeg kender Jakob Ankersen som en dygtig og professionel spiller, og ud fra vores samtaler er jeg ikke i tvivl om, at vi får en motiveret og sulten spiller, selvom han er i en moden alder rent fodboldmæssigt. Han har en sult for at vise, at han stadig har flere gode år i sig, og han er en spiller, der via sin energi, power og udstråling passer rigtig godt ind i vores værdier, og hans kvaliteter får vi brug for i jagten på oprykning. Han kan dække flere positioner, hvilket er en fordel i forhold til, hvilket system vi spiller. Selvom han ikke er decideret angriber, så er han en god afslutter, og vi har en forventning om, at han kommer til at bidrage med assists og mål. Vi er glade for, at vi kan tiltrække en spiller med hans CV, og han er den første af flere tilgange, for vi skal tilføre truppen endnu mere kvalitet, siger Niels Erik Søndergård.

Jakob Ankersen glæder sig til at blive en del af AC Horsens, og han vil hjælpe klubben tilbage til 3F Superligaen.

- AC Horsens er i gang med et spændende projekt, hvor der skal bygges op igen efter nedrykningen, og det er klart, at det tiltaler mig, at klubben som nedrykker pr. automatik er favorit til at rykke op igen. Jeg er ikke nervøs for at gå et step ned, hvis jeg ser et projekt, der tiltaler mig, og jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe AC Horsens tilbage til Superligaen. Jeg kender Niels Erik Søndergård og Lars Winde fra tidligere, og det er gode mennesker, og jeg har også kun hørt om gode mennesker i administrationen, ledelsen og spillertruppen. Jeg har stadig mod på mere og vil bevise, at det var en fejl, at jeg ikke fik lov til at spille mere i sidste sæson, siger Jakob Ankersen.