AC Horsens inviterer til Samarbejdsklubbernes Dag

14.08.2023 12:25

Alle klubber i Insero Klubsamarbejdet inviteres til hjemmekampen mod FC Helsingør fredag den 18. august klokken 19.00.

AC Horsens har et fantastisk samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og traditionen tro bliver alle samarbejdsklubberne inviteret til fodboldkamp på Nordstern Arena Horsens.

I denne sæson samler ”de gule” medlemmer, trænere og ledere fra samtlige samarbejdsklubber to gange, og første gang bliver fredag den 18. august klokken 19.00, når FC Helsingør gæster den gule hjemmebane.

Mange hold fra samarbejdsklubberne benytter lejligheden til at lave en social tur, og det er tydeligt, at både børn og voksne hygger sig.

- Det er efterhånden blevet en fin tradition med mange spillere, trænere og ledere fra samarbejdsklubberne på stadion, når vi inviterer til Samarbejdsklubbernes Dag, og vi er glade for den flotte opbakning. Generelt nyder vi stor opbakning fra samarbejdsklubberne i dagligdagen, og det sætter vi rigtig stor pris på, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Alle samarbejdsklubber får mulighed for at deltage i hyldestrunden med ét hold i deres flotte klubtrøjer, og der er sendt information til klubberne om hyldestrunden og vejledning til at hente billetter.