Frederik Heiselberg AC Horsens

AC Horsens lejer Frederik Heiselberg

21.07.2023 08:00

Angriberen er lejet i FC Midtjylland og tiltræder med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens har igen forstærket truppen, og denne gang er der tale om talentfulde Frederik Heiselberg, der er lejet i FC Midtjylland for denne sæson.

Den 20-årige angriber træner med på Langmarksvej for første gang i dag, og han kan komme i kamp allerede på søndag, når AC Horsens sparker sæsonen i gang med udekampen mod Kolding.

"Min ambition er selvfølgelig at score en masse mål og være en del af et hold, der skal rykke op i denne sæson"

Frederik Heiselberg

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over tilgangen af Heiselberg.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi har været på udkig efter en angriber, og ham har vi fundet i Frederik Heiselberg, der er en vaskeægte 9’er, som både kan spille alene på toppen eller ved siden af en angriber. Han har altid været et stort talent og har scoret mange mål på alle U-holdene, og han viste sig flot frem på lejeophold i FC Fredericia, inden FC Midtjylland hentede ham hjem igen. Han har siden spillet 10 superligakampe og to europæiske kampe, men der er som altid hård konkurrence i FC Midtjylland, og han skal som ung spiller fortsat udvikle sig med masser af spilletid. Det får han mulighed for hos os, og vi glæder os over at få en stærk angriber, der bevæger sig godt i feltet og er en klinisk afslutter, siger Niels Erik Søndergård.

Frederik Heiselberg ser frem til at bygge videre på sin gode udvikling i AC Horsens’ gode miljø.

- Først og fremmest er lejeopholdet i AC Horsens en god mulighed for at udvikle mig endnu mere i en super god klub med et højt ambitionsniveau. Min ambition er selvfølgelig at score en masse mål og være en del af et hold, der skal rykke op i denne sæson, og det er et fantastisk match for mig og AC Horsens, siger Frederik Heiselberg.