AC Horsens sælger Magnus Riisgaard Jensen til Lyngby

13.07.2023 09:00

Ønsket om at spille superligafodbold i næste sæson har haft afgørende betydning for forsvarsprofilen.

Dagen før juleaften 2019 kunne AC Horsens offentliggøre købet af Magnus Riisgaard Jensen fra Skive IK, og han har siden spillet 75 kampe og scoret 15 mål for ”de gule”.

Det bliver dog ikke til flere kampe for AC Horsens, for han har haft et stærkt ønske om at fortsætte med at spille superligafodbold, og Lyngby Boldklub har købt ham fri af kontrakten, så han skifter med øjeblikkelig virkning.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård ærgrer sig over at tage afsked med forsvarsprofilen.

- Magnus Riisgaard Jensen har gennemgået en fantastisk udvikling i AC Horsens, efter han kæmpede sig tilbage fra en skade, der holdt ham ude i flere måneder, og han er blevet en profil i 3F Superligaen. Det er endnu en god case for os og endnu et bevis på, at vi har et fantastisk miljø, hvor man kan udvikle sig til et højere niveau. Vi er glade for det, Magnus har bidraget med i AC Horsens, og vi kommer til at savne ham, for han har været en markant profil på og uden for banen med sine fodboldmæssige og menneskelige egenskaber, men han har haft et stort ønske om at blive i landets bedste række, og vi har efter en god dialog fundet en tilfredsstillende løsning med Lyngby, siger Niels Erik Søndergård.

Magnus Riisgaard Jensen ser tilbage på en god tid i AC Horsens.

- Det har uden tvivl været min bedste tid som fodboldspiller, og den tid, jeg har nydt allermest. Jeg har virkelig været glad for mine år i AC Horsens og alle de oplevelser, jeg har fået sammen med holdkammerater, fans og trænere. Men jeg har ambitioner om at spille superligafodbold efter sommerferien, og den mulighed har jeg fået i Lyngby, siger Magnus Riisgaard Jensen.

Foto: Reese Studios