Frederik V Kristensen transfer

AC Horsens skriver kontrakt med Frederik Vestergaard Kristensen

19.07.2023 07:00

Midtbanespilleren har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2024.

Frederik Vestergaard Kristensen har trænet med på Langmarksvej i et godt stykke tid, og han har gjort det så overbevisende, at han nu er blevet tilknyttet på en kontrakt frem til sommeren 2024.

Han var senest i aktion i træningskampen mod Middelfart, hvor han blev matchvinder i 2-1 sejren, og generelt har han imponeret på Langmarksvej.

- Frederik er en fysisk stærk boks til boks-midtbanespiller med en stor motor, og han er god til at komme ind i feltet, hvor det kan gøre ondt på modstanderen.

- Han har gjort et godt indtryk under sin prøvetræning og er en spændende spiller med et stort potentiale, som vi sammen skal forløse, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

Frederik Vestergaard Kristensen lægger ikke skjul på sin begejstring over at blive en del af AC Horsens.

- Jeg vil gerne prøve mig af på et højere niveau efter tiden i Frem, og der opstod en mulighed for at træne med i AC Horsens. AC Horsens er en klub med gode værdier, jeg kan spejle mig i, og klubben har gang i et tiltalende projekt med en målsætning om en hurtig tilbagevenden til Superligaen, hvilket jeg gerne vil bidrage til, og så har klubben et godt miljø, hvor jeg får rig mulighed for at fortsætte min udvikling, fortæller Frederik Vestergaard Kristensen og fortsætter:

- Det er en drengedrøm at blive fuldtidsprofessionel og en milepæl for mig, og rejsen hertil har ikke været en dans på roser, men jeg har altid troet på mig selv og har arbejdet benhårdt for, hvor jeg står nu. Nu høster jeg frugterne af det hårde arbejde, og det er jeg taknemmelig for, men jeg er sulten efter mere, og jeg er bevidst om, at jeg skal gribe chancen. Alle i og omkring klubben har været gode til at tage imod mig fra dag ét, og det har fået mig til at føle mig som en del af holdet. Jeg er sikker på, at det bliver et rigtig godt match, siger Frederik Vestergaard Kristensen.