Fire akademispillere bliver en del af førsteholdstruppen

25.07.2023 13:41

Angelo Nehmé, Lukas Wagner, Andreas Hermansen og Jashar Beluli bliver en fast del af førsteholdstruppen.

Talentudviklingen på Langmarksvej har vel aldrig været bedre, og den netop overståede sæson bød på mange gode resultater og ikke mindst en positiv udvikling holdmæssigt og for mange individuelle spillere.

U19-talenterne havde en fantastisk sæson, der bød på mange flotte resultater, og mange talentfulde spillere gjorde sig bemærket.

Fire af dem er nu blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen, og det drejer sig om Andreas Hermansen, Lukas Wagner, Angelo Nehmé og Jashar Beluli.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over den flotte udvikling og sender et stort skulderklap videre til spillere, trænere og ledere på Akademiet.

- Det er en fornøjelse at se, hvordan der bliver arbejdet over hele linjen på Akademiet, og vi er glade for, at vi nu kan rykke fire spillere op i førsteholdstruppen. Det er fire målrettede og ambitiøse drenge, der har gennemgået en fin udvikling det seneste års tid, hvor de har løftet deres niveau, og nu får de gode forudsætninger for at udvikle sig yderligere i et fuldtidsprofessionelt miljø, siger Niels Erik Søndergård.