Anton Ekeroth og Niels Erik Søndergård

AC Horsens forstærker sig med Anton Ekeroth

16.08.2023 12:44

Den 21-årige svensker har sat sin underskrift på en aftale frem til sommeren 2027.

AC Horsens har forstærket truppen ved at købe Anton Ekeroth fri af kontrakten i AFC Eskilstuna, og han har skrevet under på en fireårig kontrakt.

Anton Ekeroth har fået sin fodbolduddannelse hos Kalmar FF, og han kan benyttes både på backen og på midtbanen.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at den talentfulde svensker fortsætter karrieren hos ”de gule”.

- Anton Ekeroth er en ung spiller, der har taget store skridt i Eskilstuna, men han har stadig et stort udviklingspotentiale, som vi har lagt en god plan for over de næste fire år. Her og nu skal ind han og hjælpe os med at indfri vores målsætning om oprykning til Superligaen, og det glæder vi os til, for han har mange spændende spidskompetencer. Han er godt uddannet fra Kalmar og kan både spille på midtbanen og i forsvaret, men vi ser ham helt klart som back eller wingback. Han havde halvandet år tilbage af sin kontrakt med AFC Eskilstuna, og vi er glade for, at vi har købt ham fri trods interesse fra klubber i Allsvenskan, siger Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Joakim Persson glæder sig til at arbejde med sin landsmand.

- Anton Ekeroth er lidt af en late bloomer, der har været inde i en god udvikling det seneste halvandet år, og han har spændende egenskaber i form af sin hurtighed, gode venstreben og farlige indlæg, siger Persson.

Anton Ekeroth får trøje nummer 12 i AC Horsens, og han kan få debut allerede på fredag, når ”de gule” møder FC Helsingør på Nordstern Arena Horsens.

- AC Horsens er en god klub med fine faciliteter, og skiftet er et skridt opad for mig. Min ambition er at udvikle mig som spiller og hjælpe klubben tilbage til Superligaen, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Anton Ekeroth.