Marinus Larsen til AC Horsens

AC Horsens forstærker sig med talentfulde Marinus Larsen

07.08.2023 07:01

Den 19-årige midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente Marinus Larsen i Brøndby IF, og han træner for første gang med sine nye holdkammerater mandag formiddag.

Marinus Larsen er en spiller med et stort potentiale, og han har 19 ungdomslandskampe på sit CV.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Marinus Larsen har valgt at skifte til ”de gule” på en længere aftale.

- Marinus Larsen er en ung spiller med mange kvaliteter, og hans gode spark og indlægsfod springer især i øjnene. Han er en klog og alsidig spiller, der kan dække den centrale midtbane, kanten og back/wingback, og vi glæder os til at arbejde videre med ham i vores gode miljø, siger Niels Erik Søndergård.

Tilgangen af talentfulde Larsen glæder også cheftræner Joakim Persson.

- Vi håber og tror på, at Marinus kan tage det sidste skridt til at blive seniorspiller i AC Horsens, for han har en del spidskompetencer i sit spark og sin teknik, og han har evnen til at dække flere positioner, siger Persson.

Marinus Larsen ser frem til at blive en del af ”de gule” på Langmarksvej.

- Skiftet til AC Horsens er en god mulighed for mig til at få spilletid, og som jeg ser det, så skifter jeg til en superligaklub med et superligasetup. Det er selvfølgelig ærgerligt med nedrykningen, men jeg er kommet til klubben for at hjælpe med at rykke op igen, siger Marinus Larsen.