AC Horsens forstærker U19-mandskabet med Zanar Ibrahim Hussein

10.08.2023 13:30

Den stærke midtbanespiller er hentet til AC Horsens på en aftale frem til sommeren 2025.

For godt to år siden skiftede Zanar Ibrahim Hussein fra AC Horsens til AGF, men nu er han tilbage på Langmarksvej, og det er på en aftale, der løber de kommende to år.

Zanar Ibrahim Hussein blev en del af AC Horsens som U13-spiller og spillede for ”de gule” frem til U15-tiden, hvor han skiftede til AGF.

Nu er han altså tilbage, og det glæder sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

- Det er dejligt at se Zanar tilbage i den gule trøje, for vi ser ham som en af vores egne talenter, der har været på udflugt til AGF. Han har høstet gode erfaringer og kommer nu tilbage, så han bliver en del af vores stærke U19-mandskab. Han har forudsætningerne til at blive en profil på Michael Meyhoffs U19-hold, og så må det være et mål for ham at komme ind omkring landsholdene igen, siger Niels Erik Søndergård.

Zanar Ibrahim Hussein er født og opvokset i Horsens, og han glæder sig til at blive en del af ”de gule” igen.

- Jeg føler mig hjemme i AC Horsens, og den gule trøje og klubben betyder meget for mig. Det var helt specielt at begynde som U13-spiller dengang, for jeg har altid været på stadion for at se AC Horsens spille, så jeg er glad og glæder mig til at se drengene og blive en del af Akademiet igen. Jeg vil gerne bidrage til, at vi henter gode resultater på U19, og så vil jeg bide mig fast på førsteholdet, siger Zanar Ibrahim Hussein.

Han træner med sine nye holdkammerater på mandag.