AC Horsens sænkede topholdet

04.08.2023 17:37

Fredag aften hentede ”de gule” alle tre point med en 2-0 sejr over HB Køge.

Inden dagens opgør havde HB Køge hentet maksimumpoint efter de to første runder, men de måtte rejse tomhændet hjem fra Nordstern Arena Horsens.

Anders K. Jacobsen nettede to gange i 2-0 sejren, der både var tiltrængt og fortjent.

Han lynede første gang i det 26. minut, da Moses Opondo leverede en fremragende aktion og sendte ”AK” i dybden med en genial stikning. Jacobsen kvitterede ved iskoldt at runde Sebastian John og sende bolden i det tomme mål.

Fem minutter senere rykkede Anders K. Jacobsen igen på måltavlen, da han sendte bolden ind foran mål. Frederik Heiselberg fikserede keeperen, og bolden fortsatte ind i netmaskerne.

Heiselberg var ikke mange centimeter fra at øge til 3-0 en god håndfuld minutter efter pausen, da HB Køge-målmanden var langt ude af sit mål for at heade væk. Heiselberg erobrede bolden og forsøgte sig langt udefra med venstreskøjten, men bolden strøg lige forbi stolpen.

Alagie Saine havde et godt hovedstødsforsøg, og gæsterne havde også et par gode muligheder, men der skulle mere til at passere Matej Delac.

I slutminutterne kunne både Mikkel Lassen og Elijah Just have lukket og slukket til 3-0, men HB Køge slap med skrækken.

Der var comeback til Søren Reese, der fik et herligt gensyn med sin tidligere hjemmebane.

AC Horsens spiller hjemmekamp igen allerede onsdag den 9. august klokken 18.00, når Nordstern Arena Horsens danner rammen om pokalkampen mod Sønderjyske. Klik her for at købe billet til kampen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens – HB Køge 2-0 (2-0)
1-0 Anders K. Jacobsen (26.)
2-0 Anders K. Jacobsen (31.)

AC Horsens: Delac, Buus, Saine (Lassen, 79.), Ludwig (Kiilerich. 46.), Reese, Ankersen, Opondo (Just, 71.), Ejupi (Kruse, 59.), Sigurdarson, Jacobsen (Kristensen, 80.), Heiselberg.

HB Køge: John, Bayrak (Pedersen, 87.), Gudmann, Cavnic, Jørgensen (Jakobsen, 86.), Larsen, Hald (Larsen, 61.), Seehusen, Madsen (Dorgu, 87.), Adedeji (Alkhoudari, 77.), Semovski.

Advarsel, AC Horsens: Reese (46.), Kruse (64.), Buus (82.)

Advarsel, HB Køge: Adedeji (70.)

Tilskuere: 1.903