AC Horsens skriver fuldtidskontrakt med Angelo Nehmé

02.08.2023 08:00

Talentfulde Nehmé har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Angelo Nehmé har været en profil på Akademiet gennem tre år, og han har været en fast del af opstarten frem mod denne sæson, hvor han har vist sig fint frem på træningsbanen og i træningskampene.

Han får rig mulighed for at fortsætte de gode takter i AC Horsens’ gode miljø på Langmarksvej, for han har netop sat sin underskrift på en treårig kontrakt med ”de gule”.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Nehmé er gået hele vejen fra Akademiet til førsteholdet.

- Angelo har været igennem en rigtig god udvikling gennem tiden på Akademiet og specielt inden for det seneste halve års tid. Han er trådt ind i førsteholdstruppen og har leveret et godt indtryk, og fuldtidskontrakten giver ham noget ro og en periode til at udvikle sig yderligere. Han bliver ikke nødvendigvis stamspiller fra dag ét, men vi har udarbejdet en treårig plan, hvor han skal tage skridtet fra at være indhopper og til at gøre sig gældende i startopstillingen, siger Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Joakim Persson har stået i spidsen for AC Horsens i en måneds tid, og han ser frem til at arbejde videre med Nehmé.

- Angelo er en spiller med mange spidskompetencer, og det gælder blandt andet hans hurtighed og et godt spark med både venstre og højre ben, men han mangler selvfølgelig noget på seniorniveau, og det skal vi udvikle undervejs. Han kan spille flere positioner, og vi skal finde ud af, om han skal spille 8’er med boks til boks-løb, kant eller wingback, siger Joakim Persson.

19- årige Angelo Nehmé ser frem til at fortsætte karrieren på Langmarksvej.

- Jeg har snuset til førsteholdet i et stykke tid og er nu for alvor blevet en del af det, og målsætningen har været at blive professionel fodboldspiller, så jeg er glad for, at det hårde arbejde har båret frugt. AC Horsens er en fed klub med gode værdier og et spændende setup, og jeg kan sagtens se min udvikling fortsætte her de kommende år, siger Angelo Nehmé.