AC Horsens skuffede i Fredericia

22.08.2023 20:52

Hjemmeholdet vandt med 2-0 på Monjasa Park.

AC Horsens kunne desværre ikke følge op på de lovende takter fra sejren over FC Helsingør, da det tirsdag aften blev til et 2-0 nederlag i Fredericia.

Hjemmeholdet åbnede kampen klart bedst, og Jesper Juelsgaard scorede til 1-0 direkte på frispark efter et kvarters spil.

En håndfuld minutter efter scoringen forsøgte Elijah Just og Moses Opondo sig med afslutninger, men helt farligt blev det ikke, og det var det samme med Aron Sigurdarsons forsøg på frispark, der blev sendt over mål.

I minutterne inden pausen brændte det på foran Matej Delac’ mål. Første gang da Malte Kiilerich fik en fod på et fladt indlæg, og bolden havde kurs mod målet, men Delac reddede flot, og et par minutter senere måtte Kiilerich agere redningsmand på stregen.

Langt det meste af spillet i 2. halvleg foregik på FC Fredericias banehalvdel, og det gav et par store omstillingsmuligheder til hjemmeholdet.

I det 73. minut lignede det et straffespark til AC Horsens, da Søren Reese trykkede af, og bolden blev reddet med armen, men dommeren vinkede afværgende.

Værterne fik en gylden mulighed for at bringe sig foran i det 81. minut, da Matej Delac begik straffespark i en direkte duel med Adam Jakobsen. Nicklas Røjkjær forsøgte sig fra pletten, men han hamrede bolden over mål.

To minutter senere lukkede Emilio Simonsen kampen. AC Horsens havde et par gode afslutninger til sidst i kampen, men det rykkede ikke på måltavlen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på fredag den 25. august klokken 19.00, når Næstved gæster Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

FC Fredericia – AC Horsens 2-0 (1-0)
1-0 Jesper Juelsgaard (14.)
2-0 Emilio Simonsen (83.)

AC Horsens: Delac, Ankersen (Santos, 64.), Kiilerich, Reese, Ekeroth, Sigurdarson, Ejupi (Larsen, 64.), Opondo (Nehmé, 63.), Just (Beluli, 88.), Jacobsen, Heiselberg (Buus, 46.).

FC Fredericia: Birksø, Andersen (Fischer, 59.), Gertsen, Juelsgard, Christensen (Ritter, 46.), Marcussen, Wohlgemuth, Berger (Dall, 60.), Simonsen, Bach (Røjkjær, 60.), Jakobsen (Jessen, 82.).

Advarsel, AC Horsens: Ejupi (16.), Just (40.), Delac (81.)

Advarsel, FC Fredericia: Jakobsen (42.), Birksø (86.), Jessen (90.)

Tilskuere: 1.233