Fire hjemmekampe fra kun 69 kroner i august

01.08.2023 09:55

AC Horsens har på nuværende tidspunkt 300 flere betalende sæsonkortholdere, end klubben havde ved sæsonstart sidste år i 3F Superligaen, og de kan glæde sig til fire hjemmekampe i august.

Fredag den 4. august klokken 19.00 spiller AC Horsens sæsonens første hjemmekamp, når topholdet HB Køge kommer på besøg, og det skal nok blive en fed kamp mellem et hjemmehold, der jagter sæsonens første sejr og en folk selvtillidsfyldte gæster, der har hentet to sejre i de første to kampe.

Op til denne sæson er flere ting ændret på den gule hjemmebane, og hjemmeholdets fans har fået et stort ønske opfyldt i form af flytning af stemningsafsnittet, så det nu er placeret i det modsatte hjørne, hvor udeholdets fans normalt har stået.

Bag Nordtribunen vil der på fredag være debut til den nye fanzone, der altid åbner to timer før kampstart, og her vil der være aktiviteter som fx bordfodbold, ølbowling, pannabane og musik. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe mad og drikke, og der vil være opholdsområder, hvor man kan få en god fodboldsnak og hygge sig med vennerne.

Som sæsonkortholder i AC Horsens opnår man flere fordele, som man kan læse mere om herunder, og prisen er meget attraktiv. Det koster kun fra 69 kroner om måneden at være sæsonkortholder i AC Horsens, og august byder på fire spændende hjemmekampe:

Fredag den 4. august klokken 19.00: AC Horsens – HB Køge

Onsdag den 9. august klokken 18.00: AC Horsens - Sønderjyske (pokal)

Fredag den 18. august klokken 19.00: AC Horsens – FC Helsingør

Fredag den 25. august klokken 19.00: AC Horsens - Næstved

Priser

Sæsonkort Basis

Voksen: 69 kr. /md.

Stud./Pens: 49 kr. /mdr.

Er du studerende, så læs mere om studiefordelene her.

Barn 3-15 år: 20 kr. /md.

Sæsonkort Plus+

Voksen: 79 kr. /md.

Stud./Pens: 59 kr. /mdr.

Er du studerende, så læs mere om studiefordelene her.

Barn 3-15 år: 20 kr. /md.

Sæsonkort Premium

Voksen: 159 kr. /md.

Stud./Pens: 139 kr. /mdr.

Er du studerende, så læs mere om studiefordelene her.

Barn 3-15 år: 99 kr. /md.