Flot debutantmål i pokalexit

09.08.2023 18:48

Marinus Larsen fik en flot debut på sin nye hjemmebane, og han krydrede det med et flot frisparksmål i det ottende minut

Desværre formåede gæsterne fra Sønderjyske Fodbold at score to gange på Nordstern Arena Horsens, og de kunne glæde sig over 2-1 sejren efter slutfløjtet.

Det så ellers ganske lovende ud for det unge AC Horsens-mandskab, da Marinus Larsen lagde bolden til rette uden for feltet, efter at gæsterne måtte nedlægge Elijah Just med ulovlige midler. Marinus ”Mini” Larsen sendte flot bolden ind bag en chanceløs Nicolai Flø.

Desværre udlignede José Gallegos med et kort aftræk i det 25. minut. Fem minutter senere havde Frederik Heiselberg bolden i netmaskerne, men målet blev annulleret pga. offside.

AC Horsens var tæt på at komme foran med 2-1 i det 57. minut, da Angelo Nehmé fandt Heiselberg med en god stikning, men Nicolai Flø måtte hive en god redning ud af ærmet. Returen røg ud til Mikkel Lassen, der huggede på mål, og bolden blev reddet foran stregen af en Sønderjyske-spiller.

I det 70. minut vippede indskiftede Aron Sigurdarson bolden forbi målmanden, men han blev igen reddet af en holdkammerat foran stregen.

I den anden ende var Rasmus Vinderslev et halvt støvlenummer fra at prikke en tværbold ind over stregen, men hjemmeholdet slap med skrækken.

Kampens uheldige afgørelse faldt i det 81. minut, da Marcus Bobjerg kom godt ud af sit mål og reddede Mikkel Ladefogeds skud, men desværre røg bolden ind på en sagesløs Lukas Wagner og i mål.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen allerede på lørdag den 12. august klokken 13.30, når ”de gule” igen møder Sønderjyske Fodbold – denne gang dog på Sydbank Park i Haderslev. Klik her for at købe billet til udebaneturen.

AC Horsens spiller på hjemmebane igen fredag den 18. august klokken 19.00 mod FC Helsingør. Klik her for at købe billet til den næste hjemmekamp.

AC Horsens – Sønderjyske Fodbold 1-2 (1-1)
1-0 Marinus Larsen (8.)
1-1 José Gallegos (25.)
1-2 Selvmål (81.)

AC Horsens: Bobjerg, Wagner, Kiilerich, Ludwig (Reese, 59.), Lassen (Buus, 59.), Just, Kristensen (Sigurdarson, 59.), Larsen (Opondo, 73.), Santos, Nehmé, Heiselberg (Ejupi, 59.).

Sønderjyske Fodbold: Flø, Wæver (Remmer, 61.), Soulas, Gretarsson, Barkarson (Emini, 61.), Oggesen (Vinderslev, 61.), Hansen, Nikolov, Gallegos (Ladefoged, 79.), Andreasen, Christiansen (Ingason, 61.).

Advarsel, AC Horsens: Kiilerich (39.), Kristensen (48.)

Advarsel, Sønderjyske Fodbold: Ingen.

Tilskuere: 1.541

Dommer: Aydin Uslu