Frygtelig lørdag eftermiddag i Haderslev

12.08.2023 14:28

AC Horsens får mulighed for at rejse sig igen allerede på fredag, når FC Helsingør gæster Nordstern Arena Horsens.

Præstationen var langt under niveau og uacceptabel, da AC Horsens fik en lussing på hele 5-0 på Sydbank Park i Haderslev.

Begge hold havde et par udmærkede chancer i de første 20 minutter, men uden at det blev farligt.

Det blev en lang bold til gengæld i det 21. minut, da Ivan Nikolov blev den store i duellen med Jacob Buus og sendte bolden forbi Matej Delac. Lige efter serverede Marinus Larsen bolden for Anders K. Jacobsen med en cutback-aflevering, men skuddet blev blokeret.

Peter Christiansen huggede bolden på stolpen, i det 26. minut, og Aron Sigudarsons venstrebenshug strøg forbi Nicolai Fløs mål.

AC Horsens-spillerne appellerede for arm på bolden, og der var heller ikke tvivl om, at de havde en sag ud fra tv-billederne og at der burde have været dømt straffespark, men dommeren vinkede afvisende. Umiddelbart efter scorede hjemmeholdets Kristall Ingason til 2-0 i en situation, hvor Alagie Saine skulle have afvist en modstander ved baglinjen.

Lige efter pausen måtte Matej Delac diske op med en fantomredning fra tæt hold, men 3-0 målet kunne han ikke gøre noget ved, da Peter Christiansen rundede ham og scorede fra en spids vinkel.

Simon Wæver kunne uhindret spadsere indad i banen fra højre side og fortsætte ind i feltet, før han lagde bolden i netmaskerne til 4-0, og Peter Christiansen lukkede kampen med målet til 5-0.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 18. august klokken 19.00, når FC Helsingør gæster Nordstern Arena Horsens, og der skal leveres en helt anden indsats, hvis ”de gule” skal have point i det opgør. Klik her for at købe billet til kampen.

Sønderjyske Fodbold – AC Horsens 5-0 (2-0)
1-0 Ivan Nikolov (21.)
2-0 Kristall Ingason (39.)
3-0 Peter Christiansen (52.)
4-0 Simon Wæver (57.)
5-0 Peter Christiansen (89.)

AC Horsens: Delac, Larsen (Nehmé, 55.), Buus, Saine (Ludwig, 55.), Reese, Aron, Ankersen, Moses (Just, 67.), Ejupi (Kristensen, 67.), Jacobsen, Heiselberg (Santos, 67.).

Sønderjyske Fodbold: Flø, Wæver (Dal Hende, 62.), Gretarsson, Soulas, Thorsen (Remmer, 62.), Ingason, Nikolov (Andreasen, 74.), Emini (Oggesen, 62.), Vinderslev, Christiansen, Agger (Gallegos, 81.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Sønderjyske Fodbold: Ingen.

Tilskuere: 2.483

Dommer: Lasse Læbel Graagaard