Insero Horsens fortsætter opbakningen til Insero Klubsamarbejdet i samarbejde med AC Horsens

16.08.2023 08:34

De seneste 10 år har Insero Horsens støttet AC Horsens' samarbejde med 25 breddeklubber, og sponsoratet til talentudviklingsindsatsen er gentegnet til og med 2024.

Insero Klubsamarbejdet har til formål at styrke breddeklubbernes talenttræning og bidrage til udviklingen af nye lokale fodboldspillere til AC Horsens.

Insero Klubsamarbejdet, der drives af AC Horsens, har implementeret en række tiltag for at understøtte talenttræning og udvikling af både spillere og trænere i klubberne. Trænerkurser, inspirationsdage, stævner og besøg på stadion er nogle af de aktiviteter, der er blevet iværksat i samarbejde med AC Horsens' 25 samarbejdsklubber.

Et vigtigt element i klubsamarbejdet er trænerudvikling. Insero Klubsamarbejdet tilbyder kurser til trænerne, hvor de kan udvikle deres færdigheder og få ny inspiration. Derudover modtager trænerne to gange om ugen et træningsprogram, som de kan benytte sig af, når de træner de engagerede og fodboldglade børn.

En særlig attraktion for samarbejdsklubberne er muligheden for at møde AC Horsens' førsteholdsspillere. Det er en stor oplevelse for klubmedlemmerne at interagere med de lokale stjerner og se dem i aktion. Klubdage arrangeres også, hvor medlemmerne besøger Nordstern Arena Horsens og får mulighed for at opleve de intense og spændende fodboldkampe på nært hold.

”Vi har gennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Insero Horsens, og vi er glade for, at Insero Horsens også fremadrettet vil være en vigtig medspiller, for det giver os blandt andet mulighed for at bevare det meget positive samarbejde med de 25 klubber i Insero Klubsamarbejdet. Sammen sørger vi blandt andet for uddannelse til trænerne ude i klubberne, og det vil udmønte sig i bedre lokale spillere til gavn for både eliten og bredden”, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Insero Horsens glæder sig over at være med til at støtte både bredden og eliten i et attraktivt, udviklende og trygt miljø.

"Jeg er glad for, at Insero Horsens gennem Insero Klubsamarbejdet kan bidrage til talentudviklingen i vores lokalområde og på den måde styrke både bredde og elitesporten. Gennem en række initiativer og tiltag har samarbejdet vist sig at styrke udvikling af de unge talenter, og det fortsætter med at skabe fodboldglæde for børn og unge i Horsens og omegn," udtaler Martin Romvig, Adm. direktør i Insero Horsens.

Udover Klubsamarbejdet bakker Insero Horsens også op om AC Horsens med et sponsorat som Partner Eksklusiv, der også er fornyet gældende til og med 2024.

På fredag den 18. august klokken 19.00 tager AC Horsens imod FC Helsingør på den gule hjemmebane, og ”de gule” og Insero Horsens fejrer forlængelsen af samarbejdet ved at invitere alle medlemmer, trænere og ledere til Samarbejdsklubbernes Dag.