Anders K Jacobsen

Rundt om pokalkampen

08.08.2023 16:00

Hans Kleberg har kigget nærmere på historikken inden pokalkampen mod Sønderjyske Fodbold.

AC Horsens har i mange år mødt lavere rangerende hold i den første kamp i pokalturneringen, men det er ikke tilfældet i pokalturneringen 2023/24. ”De gule” trak nemlig Sønderjyske Fodbold fra NordicBet Ligaen.

De to klubber har tidligere mødt hinanden to gange i pokalturneringen, og det er blevet til én sejr til hver.

0

Kampen i juni 2021 var en semifinale (uden tilskuere pga. Corona-restriktioner), hvor Okosun bragte ”de gule” foran efter 53 minutter, SønderjyskE udlignede i det 62. minut ved Julius Eskesen, og SønderjyskE sikrede sig finalepladsen på et mål af Anders K. Jacobsen i det 88. minut. SønderjyskE vandt i øvrigt finalen med 2 – 0 over AaB på to mål af Anders K. Jacobsen, der siden sommeren 2021 er gået på måljagt for ”de gule” (19 mål i 63 kampe).

I nedenstående tabel kan du se den samlede pokalstatistik for både HFS og AC Horsens.