AC Horsens styrker trænerteamet med Fredrik Danielsson

16.09.2023 07:00

Den nye svenske assistenttræner har første arbejdsdag på mandag.

AC Horsens har styrket setup’et omkring førsteholdet med ansættelsen af Fredrik Danielsson, der bliver assistenttræner for Joakim Persson.

Fredrik Danielsson kommer fra Varbergs BoIS FC, som han har repræsenteret som spiller og træner, og han kender cheftræner Joakim Persson indgående fra deres tid sammen i den svenske klub.

Sportschef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at Danielsson fortsætter trænerkarrieren på Langmarksvej.

- Fredrik er en sympatisk fyr og en dygtig træner, som Joakim kender og har arbejdet godt sammen med i en håndfuld år, og han bliver en vigtig brik i vores i forvejen gode trænermiljø. Vi har haft en periode, hvor vi har været underbemandet på trænersiden, men nu kan vi lægge endnu et lag på, så trænerne i højere grad kan koncentrere sig om deres ansvarsområder, siger Niels Erik Søndergård.

Joakim Persson glæder sig til gensynet med Fredrik Danielsson, som han har arbejdet sammen med i fire et halvt år i Varbergs BoIS FC.

- Fredrik er en rutineret, hårdtarbejdende og loyal fyr, som kan lidt af det hele, så han bliver en fin tilføjelse til vores trænerstab, siger Joakim Persson.

Det kan gå stærkt i fodbold, og Fredrik Danielsson var tidligere på ugen på kontrakt i Varbergs BoIS FC, men han tjekker ind til sin første arbejdsdag i AC Horsens allerede om to dage.

- Da AC Horsens ringede til mig, skulle jeg ikke tænke længe over det, for det er en interessant klub med en god trup og en dygtig stab, og jeg glæder mig til at lære alle i klubben at kende. Jeg har været i Varbergs BoIS FC som spiller og træner, og jeg er glad for at få chancen i AC Horsens, hvor jeg skal stifte bekendtskab med dansk fodbold. Jeg har arbejdet sammen med Joakim i fire et halvt år, og det betyder selvfølgelig meget, at vi har et godt forhold og kender hinanden godt, siger Fredrik Danielsson.