Byd på unik Match Worn kamptrøje og støt et godt formål

27.09.2023 09:30

Nu har du mulighed for at få fingrene i en af de unikke kamptrøjer, som AC Horsens spillede i til hjemmekampen mod Vendsyssel FF lørdag den 23. september.

AC Horsens har netop sat trøjer fra kampen mod Vendsyssel FF på auktion på MatchWornShirt.com, og trøjerne går til højestbydende.

Anledningen er Danmarks Idrætsforbunds landsdækkende Veteran Match-kampagne, hvor ”de gule” sammen med toppen af dansk fodbold, håndbold og ishockey støtter og hylder alle de veteraner, der har været udsendt for Danmark.

Dette markerer AC Horsens blandt andet ved at spille i unikke kamptrøjer med Veteran Match-logo, hvorefter disse trøjer bortauktioneres for at støtte et godt og vigtigt formål.

Pengene fra auktionen går således ubeskåret til DIF Soldaterprojekts Safe Zones, som er særlige idrætstilbud målrettet fysisk og psykiske skadede veteraner.

Auktionen er støttet af Horsens Kommune, der har bidraget til finansieringen af trøjerne.

- For os er det en stor ære at bidrage til at markere Veteran Match i samarbejde med Horsens Kommune og Danmarks Idrætsforbund, og vi håber selvfølgelig på stor opbakning, så vi med denne auktion kan hjælpe og støtte de danske veteraner, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Auktionen kører frem til lørdag den 30. september klokken 14.00.

Klik her for at gå direkte til auktionen.

Foto: MJ