Delac var fremragende i remis

29.09.2023 20:08

AC Horsens hentede point for femte kamp i træk, da det blev 0-0 mod Hillerød på Right to Dream Park i Farum.

Der var chancer i begge ender i dagens kamp mellem AC Horsens og Hillerød, men ingen af spillerne kunne få bolden over stregen, og dermed sluttede det 0-0.

I 1. halvleg testede den tidligere AC Horsens-spiller Tobias Arndal sin tidligere holdkammerat Matej Delac med et godt skud, men den kroatiske keeper var sikkerheden selv i dag. I den anden ende forsøgte Elijah Just sig med et skud efter en halv times spil, men den strøg forbi den nærmeste stolpe.

Lige før pausen forsøgte Aron Sigurdarson sig et par gange, men skarpheden manglede.

Jakob Ankersen kunne have afgjort kampen et par minutter inde i 2. halvleg, da han var alene igennem, men målmanden reddede skuddet.

Tobias Arndal var tæt på igen i det 53. minut, men hans hovedstød prellede af på stolpen.

Elijah Just forsøgte sig med en kvalificeret afslutning i det lange hjørne i det 77. minut, men målmanden kom godt ned til skuddet.

I slutminutterne viste Matej Delac klassen i flere tilfælde og reddede reelt det ene point til ”de gule”.

I overtiden fik Sebastian Pingel bolden i noget, der lignede en klar offside-position, men flaget blev nede. Heldigvis sendte han det store tilbud forbi kassen.

I slutminutterne fik Muhammed Jallow debut for AC Horsens.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens spiller kamp igen fredag den 6. oktober klokken 19.00, når AaB gæster den gule hjemmebane. Klik her for at købe billet til kampen.

Hillerød – AC Horsens 0-0

AC Horsens: Delac, Buus (Saine, 90.), Stanisic, Reese, Ekeroth, Ejupi, Larsen (Heiselberg, 79.), Ankersen, Just, Sigurdarson (Opondo, 56.), Jacobsen (Jallow, 90.).

Hillerød: Lykke, Sharif, Witt, Lauritzen, Bøje-Larsen, Arndal (Rindom, 73.), Alicino, Grandt, Ahmad (Schousboe, 51.), Bay (Bjerre-smith, 90.), Pingel.

Advarsel, AC Horsens: Delac (90.)

Advarsel, Hillerød: Alicino (69.)

Dommer: Kasper Madsen