Endnu en sejr på Nordstern Arena Horsens

23.09.2023 13:52

AC Horsens fortsatte den flotte stime på hjemmebane med 3-1 sejren over Vendsyssel FF.

Lørdag eftermiddag tog AC Horsens imod Vendsyssel FF på Nordstern Arena Horsens, og værterne fortsatte stimen af positive resultater på hjemmebane med en sikker sejr over Vendsyssel FF.

Kampens første scoring faldt i det 25. minut, da Albert Ejupi erobrede bolden fra Ayo Simon Okosun og sendte Anders K. Jacobsen afsted i en omstilling. Han fandt Jakob Ankersen, der afleverede bolden tilbage til Jacobsen, som udplacerede målmanden. Kort efter var Ankersen tæt på at øge til 2-0, men bolden landede på den forkerte side af stolpen.

Anders K. Jacobsen blev dobbelt målscorer lige inden pausen, og målet faldt igen efter en omstilling. Aron Sigurdarson førte bolden frem og spillede den ud til Ankersen, der fikst fandt Anders K. Jacobsen i feltet. Han måtte se målmanden redde det første skud, men han scorede elegant på returen.

”De gule” var tæt på at få en drømmestart på 2. halvleg, da Elijah Just efter en sparkefinte trykkede af, men målmanden reddede. Kort efter gjorde den newzealandske landsholdsspiller skaden god igen, da han med sine rappe fødder satte et par modstandere i feltet og udplacerede målmanden til 3-0.

Kort efter viste gæsterne tænder i den modsatte ende, men Matej Delac viste klassen ad to omgange.

Just var tæt på at score til 4-0, men målmanden fik det yderste af sin handske på afslutningen i det lange hjørne.

Gæsterne reducerede unødvendigt i det 77. minut, da Lasse Steffensen snittede bolden i det lange hjørne.

3-1 sejren var den anden sejr i træk for AC Horsens, der nu har vundet fire ud af fem hjemmekampe i NordicBet Ligaen og fortsat er ubesejret på hjemmebane i turneringen. AC Horsens har i øvrigt hentet 10 point i de seneste fire kampe.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal først i kamp igen fredag den 29. september, når turen går til Right to Dream Park for at møde Hillerød. Klik her for at købe billet til udebaneturen.

Næste hjemmekamp er mod AaB fredag den 6. oktober klokken 19.00. Klik her for at købe billet til kampen.

AC Horsens – Vendsyssel FF 3-1 (2-0)
1-0 Anders K. Jacobsen (25.)
2-0 Anders K. Jacobsen (44.)
3-0 Elijah Just (50.)
3-1 Lasse Steffensen (77.)

AC Horsens: Delac, Buus, Stanisic (Ludwig, 84.), Reese, Ekeroth, Ejupi, Larsen (Edmilson, 71.), Ankersen (/Saine, 71.), Just (Heiselberg, 61.), Sigurdarson, Jacobsen (Toftegaard, 84.).

Vendsyssel FF: Bundgaard, Rolland (Jakobsen, 46.), Greve (Baya, 34.), Jebali, Haarup, Jensen, Okosun, Öhlenschlaeger (Dahl, 78.), Hannesbo (Buch, 46.), Lange, Steffensen.

Advarsel, AC Horsens: Sigurdarson (22.), Larsen (58.)