Fremragende comeback og sejr i Fredericia

05.10.2024 15:34

Emil Frederiksen blev den store helt, da han blev matchvinder til 2-1 i det 88. minut.

AC Horsens gæstede Monjasa Park lørdag eftermiddag, og det var topholdet FC Fredericia, der tog imod ”de gule”.

Inden dagens opgør var værterne fire point foran AC Horsens og kunne have slået et hul på syv point ned til Retovs mandskab med en sejr, men det var udeholdet, der kunne juble over en 2-1 sejr efter slutfløjtet.

Hjemmeholdet kom bedst fra land og bragte sig fortjent foran efter et kvarters spil, da en sløj clearing endte hos Oscar Buch, der sendte bolden i mål.

Langsomt begyndte AC Horsens at arbejde sig bedre ind i kampen, og det tippede efter en halv times spil, hvor AC Horsens begyndte at sidde på kampen, og det var kampbilledet den sidste time.

Martin Retov havde sagt de rigtige ting i pausen, for AC Horsens var det klart bedste hold efter pausen, og Kwaku Karikari bragte fortjent ”de gule” foran efter knap en times spil, da han headede Mikkel Kallesøes glimrende indlæg i kassen.

Seks minutter senere var Sebastian Pingel få centimeter fra at bringe AC Horsens foran, da han modtog bolden i feltet, drejede rundt og forsøgte sig med et skud i det lange hjørne, men bolden prellede af på indersiden af stolpen.

2-1 målet faldt i det 88. minut, da Emil Frederiksen klappede en nedfaldsbold op i nettaget.

Nu venter en landskamppause i næste weekend, og AC Horsens’ næste kamp er mod Hvidovre IF på Nordstern Arena Horsens søndag den 20. oktober klokken 15.00. Klik her for at købe billet til det opgør.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

FC Fredericia – AC Horsens 1-2 (1-0)
1-0 Oscar Buch (16.)
1-1 Kwaku Karikari (58.)
1-2 Emil Frederiksen (88.)

AC Horsens: Delac, Kallesøe, Hausner, Kolskogen (Roslyng, 69.), Madsen, Lusavec, Herdonsson (Christ, 46.), Kjærgaard (Juul Christensen, 46.), Frederiksen (Ludwig, 90.), Karkari (Ngabo, 82.), Pingel.

FC Fredericia: Birksø, Dahl (Dall, 69.), Andersen, Rieper, Kristjansson (Thøgersen, 90.), Opondo, Madsen, Mucolli (Winther, 69.), Buch (Jessen, 69.), Bøndergaard (Egelund, 86.), Marcussen.

Advarsel, AC Horsens: Herdonsson (11.), Kolskogen (39.)

Advarsel, FC Fredericia: Andersen (62.), Marcussen (67.)