Stærk indsats banede vej for fortjent point mod FC Midtjylland

09.10.2024 11:42

Marvin Egho og Abdul Moro scorede målene i 2-2 kampen.

Det var en kamp på højt niveau, da AC Horsens og FC Midtjylland stod overfor hinanden i dagens kamp i Future Cup, og det sluttede med ét point til hvert hold.

Hjemmeholdet manglede de berømte marginaler et par gange i 1. halvleg, da træværket reddede ”de gule”, og i den anden ende var der fine muligheder til Muhamet Hyseni og Sanders Ngabo.

Marvin Egho scorede et pragtmål en håndfuld minutter før pausen, da Frederik Juul Christensen fandt ham med en fin stikning. Den stærke angriber satte elegant sin modstander og tordnede bolden op i krydset, hvor den ramte stolpen og strøg i nettet. Det var vel at mærke med højreskøjten.

Fire minutter senere straffede værterne ”de gule” efter en omstilling.

Efter en times spil var Marvin Egho tæt på at score igen, da Frederik Juul Christensen fandt ham med et fint indlæg, men målmanden reddede til hjørnespark.

I det 64. minut scorede FC Midtjylland til 2-1, da en bold på tværs af feltet blev sendt i kassen ved bageste stang.

Abdul Moro havde kun været på banen i fem minutter, før han hamrede bolden i nettet til 2-2 efter hans fine forarbejde med Egho.

Alt i alt en stærk kollektiv præstation krydret med mange individuelle flotte præstationer, og AC Horsens har nu høstet fire point i de første to kampe i Future Cup.

AC Horsens: Hoff, Larsen (Kjærgaard, 53.), Ludwig, Roslyng, Christ, Juul Christensen, Herdonsson (Toftegaard, 65.), Hyseni (Ouorou, 80.), Ngabo (Fully, 89.), Kouassi (Moro, 65.), Egho.