Hjalte Toftegaard

AC Horsens forlænger med midtbanekomet

19.01.2024 08:59

Hjalte Toftegaard har sat sin underskrift på en aftale frem til udgangen af 2026. AC Horsens’ investering i Akademiet fortsætter.

Den 15. marts 2023 indgik AC Horsens en aftale med dengang 16-årige Hjalte Toftegaard, og den 7. maj 2023 fik den centrale midtbanespiller debut for førsteholdet.

Den 3. november 2023 havde han for første gang kæmpet sig til en plads i startopstillingen, og han kvitterede med en rigtig flot indsats. Siden har han leveret en række stærke præstationer og tilkæmpede sig en plads i startopstillingen i efterårssæsonens sidste tre kampe, og det er velfortjent, at han nu har sat sin underskrift på sin første fuldtidsprofessionelle kontrakt.

Nu løber samarbejdet frem til udgangen af 2026, og AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at endnu en spiller fra Akademiet har fået et gennembrud på førsteholdet.

- Hjalte Toftegaard er endnu et eksempel på en akademispiller, der får chancen, griber den og får et gennembrud, og det har været fantastisk at se ham tage så store skridt det seneste halve år. Han er en dejlig ærgerrig type, der er villig for at arbejde hårdt for at nå sine mål, og han har fortsat et stort potentiale, som vi sammen skal indfri i vores gode miljø. Kontrakten med Hjalte er en stor cadeau til talentudviklingen på vores akademi og den vigtige transition fra Akademiet til førsteholdet, siger Kristian Nielsen.

17-årige Hjalte Toftegaard ser frem til at tage hul på livet som fuldtidsprofessionel.

- Jeg tror rigtig meget på det projekt, klubben har præsenteret mig for, og det vil jeg gerne være en del af. Det har været et vanvittigt halvår, hvor jeg er gået fra ikke at være på bænken og til at starte inde i de sidste fire kampe, og jeg glæder mig til at fortsætte den gode udvikling. Jeg trives rigtig godt i AC Horsens, hvor alt er gået op i en højere enhed, siger Hjalte Toftegaard.