AC Horsens forstærker sig med ivoriansk U20-landsholdsspiller

28.01.2024 16:05

18-årige Odilon Kouassi valgte AC Horsens blandt flere europæiske klubber, og han er tilknyttet på en kontrakt frem til sommeren 2028.

AC Horsens fortsætter med at forstærke truppen i dette transfervindue, og der er både hentet spillere, der bliver forstærkninger fra dag ét og unge, talentfulde spillere, der har potentiale til at blive nøglespillere for ”de gule”.

Nu kan ”de gule” byde velkommen til endnu en kvalitetsspiller, og det er Odilon Kouassi, der er central midtbanespiller og U20-landsholdsspiller for Elfenbenskysten, som han har været med til at vinde mesterskabet i WAFU-B (turnering for de vestafrikanske lande) med. Han er to gange blevet kåret til man of the match i U20 WAFU-B.

Odilon Kouassi er kun 18 år, men han har allerede spillet en del seniorfodbold, og hans præstationer for FC OSA har gjort ham til en nøglespiller for klubben på trods af hans unge alder., og han har kvaliteterne til at kæmpe for en startplads i AC Horsens, når han har vænnet sig til spillestilen, træningsmængden og forholdene uden for banen.

- Vi er både glade for og stolte over, at Kouassi har valgt at fortsætte karrieren i AC Horsens, for vi var i skarp konkurrence med andre europæiske klubber, der også jagtede hans underskrift. Han er en teknisk dygtig midtbanespiller, der selvfølgelig skal igennem en tilvænningsperiode, men han er mentalt stærk, og der er ingen tvivl om, at han bliver en gevinst for os. Han er allerede en dygtig spiller, men han er kun 18 år og har et kæmpe potentiale, som vi sammen skal forløse i vores gode miljø, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

AC Horsens har ansøgt om arbejds- og opholdstilladelse på Odilon Kouassi, og det forventes at være en formalitet.