AC Horsens forstærker truppen med talentfuld offensivspiller

29.01.2024 07:59

Sory Traore bliver ny mand i den gule trøje, og han har indgået en aftale frem til sommeren 2028.

AC Horsens fortsætter aktiviteterne i et travlt transfervindue, der skal gøre truppen endnu stærkere, og ”de gule” har netop sikret sig en underskrift fra Sory Traore.

18-årige Sory Traore kommer fra Guinea i det vestlige Afrika, og han skifter til AC Horsens fra Horoya AC, som han blot var et enkelt point fra at vinde mesterskabet med i sidste sæson.

Sory Traore kan spille på begge kanter, og han har trods sin unge alder allerede scoret et mål i den afrikanske udgave af Champions League.

I sæsonen 2022/2023 blev han kåret til årets unge spiller i den bedste række i Guinea, hvilket er en prestigefyldt titel i en stærk række.

- Han er en spændende spiller, der allerede har præsteret på højeste niveau i sit hjemland og i den afrikanske Champions League, og det siger noget om hans potentiale, at han er blevet kåret til årets unge spiller i den bedste række i Guinea, men vi skal have tålmodighed med ham. Han skal have tid til at vænne sig til den øgede træningsmængde, og han skal lære at bo og leve i det danske samfund med god hjælp fra vores players care department, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.